fredag 15. juni 2018

Liten funkishytte

Liten funkishytte

På utkikk etter liten funkishytte ? Mens Lanterne er en middels stor hytte med sine 64m² har Hellvik Hus også muligheter for deg som ønsker deg en liten funkishytte. Moderne, liten hytte – under kvm bruksareal.


Smart planløsning. Er du på utkikk etter en liten hytte ? Hos Blink Hus kan du velge mellom en lang rekke hyttemodeller under 1m2. Du finner 1nytt og brukt annonser med søkeordet "Byggesett hytte" på. Komplette byggtegninger til sjø hytte kvm, funkis stil.


Liten hytte i stav og laft. Dessuten har en liten hytte mindre driftskostnader, forteller sivilarkitekt. Rosenlund har tegnet flere hytter med smarte løsninger for liten plass.


Rengjøring og vedlikehold tar minimalt med tid som i stedet kan brukes til jakt, fiske eller annet friluftsliv. Etter turen er hytta oppvarmet i en fei.


Moderne anneks eller liten hytte - du bestemmer - vår Parva Unum passer til begge deler. Denne flotte hytta bygges på det flotte feltet Rytterspranget på Gautefall, i naturskjønne omgivelser 5m. Ei hytte å bli glad i! HYTTE I UMBUKTA PÅ HELGELAND FOR SALG. Storslagen natur og lett.


Liten funkishytte

Dette ivaretar kvaliteten på hytta og gir ei hytte med god energiutnyttelse. Bygg hytte akkurat slik vi har tegnet den, eller i samråde med våre arkitekter. Se utvalget av hytter hos Norgeshus her!


Liten funkishytte

Se hele utvalget her - vi hjelper deg med å finne din drømmehytte! Hos oss finner du alltid en hytte som passer for deg. Anneks 1med el. Hvis du vil betale mindre, kan du legge inn en stor eller liten egeninnsats.


Vi har hytter for. Ved inngangspartiet er det en liten praktisk bod før du kommer inn til hyttas vindfang. I vindfanget kommer du til et. Funkis i småhytteserien.


Dette er en kompakt hytte med et moderne preg og med. Med enkle grep kan du skape en lun og fin hytte med praktiske løsninger. Derimot gjelder. Utforsk « hytte inspirasjon»-tavlen til Ragnhild Grimstvedt.


Denne tavlen følges av 2personer på Pinteret. Se flere ideer om hytte, inspirasjon. Har du hytte drøm. På en liten hytte er løsninger med god plassutnyttelse essensielt. Hytte i laft 5x7. Det trenger derimot ikke å være begrensende, så lenge du har plass til. Videoreportasje: Med Woodyhar arkitekt Marianne Borge skapt en liten hytte i elementer som kan settes opp på en dag.


Så vi er egentlig bare oss tre, Even, Retro og meg, samt sønnen vår og samboeren, som nettopp har fått en liten datter. En liten, men koselig hytte som har det meste. En akkurat passe stor etasjers funkishytte med stor stue, soverom og anneks.


Praktisk hytte for de fleste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.