tirsdag 17. juli 2018

Dorullholder til vegg

Se vårt store utvalg her, og få detaljene på plass på ditt baderom! Kosmos black ekstra toalettrullholder. Hos Flisekompaniet har vi et stort utvalg av dorullholdere, både frittstående og vegghengt. Vi har også matchende reserverullholdere til de ulike merkene og.


Med selvklebende tape for enkel montering uten at veggen skades. Mål: 615x 1x cm. Tips til fjerning av tapen. Fornye badet med en ny dorullholder i matt rustfritt stål.


Holderen er lett å montere med selvheftende teip fra 3M. Festes på glatte, rene flater som f. Ved å lime opp baderomstilbehøret på veggen, slipper du å. Dorullholder Brighton - Gulvstående krom. Såpedispenser i porselen og forkrommet messing for veggmontering.


Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk. Toalettrullholder i klassisk design for montering på vegg. Raskt og enkelt!


Dorullholder til vegg

En dorullholder kan være både praktisk og hygienisk. Baderomstilbehør som håndkleholder, baderomslampe, toalettrullholder, såpedispenser, WC-børste, barberspeil fra vvskupp, Norges største nettbutikk. Unidrain Reframe Toalettbørste ( vegg ), Børstet stål.


Levering: 5-dager. Velg en dorullholder til vegg som blender inn i interiøret, eller som skiller seg ut. Sjekk priser på toalettrullholder vegg. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp toalettrullholder vegg billig i nettbutikkene. Duxa Classic toalettrullholder. God gammeldags toaletttrulllholder i forkrommet nikket til å skru fast i veggen. Fremstilt i metall og tre Str x 8. Pinterest: «Dorull».


Se flere ideer om toalettpapirholder, dorullholder, bad. Alt som trengs for å montere holderen på veggen er inkludert. Modern Art toalettrullholder er produsert i forkrommet rustfritt stål og monteres på vegg. Oransje dorullholder av plast, til feste på vegg.


Dorullholder til vegg

Moderne og elegant toalettrullholder i rund utførelse for veggmontering. Det følger med skruer og plugger. Luna serien er en. Skinn er fortsatt in!


Når skruen sitter i veggen, skrur du bare knagghodet av og bytter rull. Lyst på flere prosjekter? I denne brosjyren har vi samlet forslag til toalettrom. Kjøp dorullholder billig i nettbutikkene.


Dorullholder til vegg

Setehøyde 4- 4mm. Armatur, Ettgreps blandebatteri. Vegghengt toalett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.