mandag 30. juli 2018

Fermentering oppskrift

Kimchi består av fermenterte grønnsaker, ofte med kinakål som hovedingrediens. Tradisjonelt ble kimchi lagret i keramikkrukker som ble gravd ned under.


Jeg lager stadig fermentert surkål og følger da min egen favorittoppskrift som jeg har brukt med hell gang etter gang og år etter år. Litt variasjon er spennende. Utstyrsliste, oppskrifter og tips til gode kjøp for deg som ikke har tid til å. Konsentrer deg om en oppskrift med fermentering eller sylting til og.


SÅ mye enklere enn jeg trodde! Her er to oppskrifter som booster immunforsvaret ditt og smaker himmelsk! Når du først hører om fermentering kan det høres komplisert ut, men det er faktisk. Oppskrift : Tid: minutter.


Porsjoner: Mange. Ingredienser: medium. De fermenterte rødbetene i oppskriften her lot vi bare stå i uke. Prøv gjerne ss myse om du ikke lykkes. Husk glasset må ikke ha sollys. Ha du fått med deg at fermentert mat er i vinden som aldri før? Fermentering som viser deg mange flere spennende oppskrifter. Hvor lang tid tar fermentering ? Fementering – oppskrift. Kan man fermentere andre. Fermentert kål blir bare bedre og bedre jo lenger den lagres.


Fermentering oppskrift

Den kan minne om surkål, men den er ikke kokt. Bruk samme oppskrift med rødkål, om du ønsker. Grønnsaker, saltlake og et Norgesglass – alt du trenger for å fermentere sesongens grønnsaker! I denne videoen forteller Margit og Mette hvordan de fermenterer grønnsaker.


Du kan også ha i finrevet gulrot eller kålrot i denne oppskriften, eller bytte hele. Med denne oppskriften kan du enkelt lage surkål hjemme. Den gir kilo kål, og du kan enkelt legge til urter og krydder for en mer spennende.


Fermentering oppskrift

Dette er et populært tillegg i Kora til alt fra fiskeretter til kjøtt og sandwich. Selvfølgelig er den vegetarisk. Mye av maten vår er fermentert.


Lammerull – oppskrift på hjemmelaget lammerull. En enkel oppskrift på fermentert rabarbradrikk. Eksklusive konkurranser, oppskrifter, inspirasjon og tips til bruk av våre produkter!


Følg gjerne bloggen fermentering. Kombucha er fermentert te, et sunnere alternativ til brus og annen søt drikke. Vi bruker cookies.


Tenk deg plommer med kullsyre i. Ja, det føles som å spise "plommebrus" når man knasker i seg disse herlige, fermenterte godbitene. Også er det alle disse fine.


Detta är inte något nytt, inte, sier Mikael Svensson ved Kontrast. Slik fermenterer du.


Fermentering oppskrift

Koreanernes nasjonalrett kimchi er blitt trendy også i Norge, og en helt enkel variant med frisk og syrlig fermentert sommerkål er perfekt for deg som vil teste. Her er en veldig enkel oppskrift på fermentert chilisaus som du garantert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.