onsdag 18. juli 2018

Korktavle uten ramme

Sommerbutikken AS selger alle typer tavler til skoler over hele landet. Se våre krittavler, whiteboardtavler, korktavler, lintavler, oppslagstavler og alle andre. Korktavle ESSELTE treramme 90x120cm produktbilde SecondaryS. Robust fururamme med standard korktavle med finkornet kork.


Selvklebende korkplate er produsert på grunnlag av korkfliser og rullekork.

Det finnes en rekke kornstørrelser, tykkelser og størrelser av selvklebende korktavler. Mange ulike oppslagstavler, magnettavler og korktavler. Oppslagstavle med oppbevaringsmuligheter.


Velg en ferdig kombinasjon av oppslagstavle eller sett. Skriv et sitat, mal en blomst eller skriv en gjøremålsliste og heng på veggen, med eller uten ramme. Du kan også lage.


Vi gjør oppmerksom på at vi nå vil ha problemer med leveranser inneværende år.

Kontakt oss gjerne, så finner vi en løsning sammen! Har plass for alle de viktige tingen. Egnet for innendørs og utendørs bruk. Rollupsystem uten print kr 4– kr 590. Boarder Bulletin. Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Vi har oppslagstavler og korktavler i ulike størrelser og modeller, for kontoret. Artikkelnummer.


Funksjonell i bruk, høy kvalitet med finkornet kork som gir god slitestyrke. Kraftig aluminiumsramme gir en solid og stabil tavle. Det har et trykt verdenskart fullført med den klassiske teknikken for silketrykk på korktavle og en naturelt farget ramme laget av furu. I tillegg er kork et naturlig.


Det er nemt at opsætte noter og. Noen modeller har også en klassisk korktavle. Med ramme av eikefarget MDF. MDF- rammen er av inntil % resirkulert industrielt avfall.

Ringgummiteppe uten kanter. Vi har løsningen for hvordan du kan henge opp bilder uten hull. Air Kork er en korktavle uten ramme og med skrå kanter. De skrå kantene og skjulte beslagene gir som alle våre Air-tavler et svevende inntrykk.


Om du ikke har en korktavle, koster det ikke mange kroner å kjøpe en ny, eller. Heng det på veggen, med eller uten ramme, inne i skapet eller andre plasser. Korktavler er lavet af fint korkgranulat, og anbefales i særdeleshed til.


Mellemkornede korkfliser er egnede til alt, der skal fungere som en korktavle, hvor man. Er plassen trang på kontoret, eller skal dere ut og holde møte et sted uten tavle, er en selvklebende. Klassisk ramme i anodisert aluminium. Antall: Les mer.


En brun korktavle. Skjulte beslag for montering følger med. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel. Fest korktavlen på rammen, skriv ut noen fine bilder, familiebilder og fest den på tavlen.


Korken vil bli festet uten videre, med slike selvskruende skruer med en. Lett oppslagstavle, kombinert magnetisk whiteboard og korktavle. Se flere ideer om Barnerom. Lørdagsgodt uten utløpsdato!


Hamaperlekonfekt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.