fredag 6. juli 2018

Myggjager gass

Radius går på batteri og ikke gass og kan tas med på flyreisen så du slipper å bekymre deg for mygg på ferie. Men det syntetiske stoffet kan være skadelig. Thermacell myggjager.


Myggjager gass

Den kan sørge for en myggfri sone på inntil kvadratmeter. Det er et trådløst apparat som drives av en gasspatron, og noen modeller kan drives også med. Sammenlign priser.


Portabel, luktfri og lydløs bekjempelse av mygg og knott. Meget effektivt og lett anvendelig produkt. Gripevennlig design og kan brukes med en hånd.


Myggjagerfunksjonen drives av en patron med butangass. Mygg er plagsomt når du skal nyte sommeren på uteplassen. Med en Mosquito Magnet myggfelle tar du enkelt knekken på tusenvis av mygg på kort tid. Den myggfrie sonen skapes ved at gasspatronen varmer opp metallgrillen som.


Ett trykk – og plagsomme mygg og knott holder seg unna. Deretter kan gass og matter med myggavvisende middel kjøpes i refilpakninger). Vær oppmerksom på at gass ikke kan tas med på fly. Men siden Backpacker benytter en gassbeholder, som f. Primus, gjør dette apparatet seg ideelt for.


Terrasselanterne og myggjager som beskytter mot myggstikk Perfekt for hagen. Rerillen tar liten plass og er enkelt å. Transportabel med belteklips. Best i test, VG. Dette er en hendig myggjager som tar liten plass og gir.


KJØP HER FINN FORHANDLER. THERMACELL MYGGJAGER GIR DEG. Elegant myggjager til terrassen og hagen. Gassen skaper varme. Man slipper å påføre kjemikalier på huden. Sannsynligvis det mest. Inneholder gasspatroner som hver for seg rekker til timers bruk, samt matter som hver for seg rekker til timers bruk. Norges raskeste nettbutikk! Denne frigjør et stoff som mygg og knott hater men som vi mennesker ikke kjenner. Alltid lave priser. Læs mere om Backpacker, myggjager.


Myggjager gass

Tryg handel med Prisgaranti og 3Dages Åbent Køb. R= timerspakning, inneholder gasspatron og matter. En gasspatron holder til ca. Jager bort opp til 98% av all mygg og knott.


Myggjager gass

Skaper en myggfri sone på ca mrundt apparatet. Lyd- og luktfritt. Passer perfekt for jegere, fiskere og turfolk. Leveres med gass og matter for timers bruk.


Fire ulike lysinnstillinger, inkludert SOS. Både myggjager og. Prøv vår anti-mygg teknologi. Se våre ulike myggmaskinmodeller her!


Halo mini er den stasjonære myggjager -varianten som passer best ved. Lekkende gass brenner: Ikke forsøk å slokke brannen dersom ikke lekkasjen kan stoppes på en enkel måte.


Tilbehøret består av matter med myggavvisende middel og gasspatroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.