onsdag 25. juli 2018

Pusse opp gammelt bord

Pusse opp gammelt bord

Pusse opp gammelt bord. Slik pusser du opp stuebordet. Et slitent bord med flekker og riper kan bli som nytt igjen med enkle grep. Gammelt blir som nytt.


FØR: Selv om den blanke 90- tallslakken har gulnet over årene, trenger du ikke å kaste bordet. Hvis du skal pusse opp et gammelt møbel, er det viktig å sjekke om det er finerte flater eller heltre. Finert vil si at det er skrella treblad som er. Når du skal pusse opp et møbel, er det mange ting å ta hensyn til om resultatet skal bli bra.


Brosjyre "Kunsten å restaurere selv". En bandsliper gjør susen når en skal pusse ned glatte flater. Det gjelder bare å holde.


Vi har pusset både pulten og bordbena, men siden bena skulle males så holdt det å pusse vekk lakken der. For at du skal få et optimalt resultat.


Har du noe gamle møbler liggende hjemme som skulle ha fått litt ekstra kjærlighet? Her er hvordan jeg. Så enkelt pusser man opp sitt gamle bord. Spisestuen besto av et rundt spisebord med ileggsplate og fem stoler.


I dag kjøper jeg mye brukte møbler fra FINN som jeg kan pusse opp, sier hun. Jeg har kjøpt et gammelt kjøkkenbord i lakkert tre. Selve bordplaten er 69xcm. Bordfotene er litt "bølgete", gammel stil.


Har et ganske gammelt trebord stående, som jeg skal pusse opp tenkte jeg. Ettersom overflaten er sinnsykt stygg. Dette gamle Bombay bordet begynner å bli skikkelig slitent og trenger en facelift. Man kan se vannskader osv.


Pusse opp gammelt bord

For eksempel forvandlet Susanne et gammelt spisebord i tre til et fargespekter i ekte vintage-stil. Bord som går i sjatteringer av. Se bildet under. Spør familie og venner om de har noen hyller, bord, stoler eller kommoder til overs.


Finner du et gammelt sybord eller benkeplate på loftet eller finn. VERDIER: Å pusse opp brukte møbler blir stadig mer populært, skal vi. Halvgammelt spisebord fra Bohus ble “nytt” og unikt.


Jeg prøvde først med sandblåsing, men ga det fort opp pga mangel på tilgjengelige fasiliteter. Utendørs i hagen. Varmt og slitsomt å pusse opp et gammelt bord. Sollid heltre, så skal nok bli bra til slutt!


Pusse opp gammelt bord

Flekker på bord og stoler er ikke nødvendigvis en skade i treverket - spesielt ikke når det kommer til koppmerker i bordoverflaten. Eller må det pusses ned og eventuelt lakkes opp Restaurere bord i flammebjerk - - Ferskinga ? Mottar alle gode råd med stor takk Smile.


Nå har jeg fornyet dette gamle. Hvordan male gammelt teakmøbel. Er du heldig, kan du ende opp med ny kommode, spisestue eller hylle, knapt uten at.


På malte og lakkerte møbler bør du pusse over med sandpapir for å fjerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.