mandag 13. august 2018

Dieseltank til båt

Vi leverer løsning med speilvendte. Bensin og dieseltanker til bruk i båt. Mange størrelser og fasonger. Egne dørktanker.


Dieseltank til båt

Vetus universaltanker kan brukes som både dieseltank, spillevannstank og ferskvannstank, og er dessuten delvis gjennomsiktig, hvilket gjør det mulig å avlese. De avgir ingen lukt eller smak. Alle våre tanker kan benyttes til vann, diesel og septik.


VANN - DIESEL OG SEPTIK. Europas bredeste tankprogram for båtindustrien. Smart pumpe som på et enkelt sett med hjelp av hevertprinsippet pumper diesel, bensin eller vann fra et kar til et annet. Se lagerstatus alle butikker.


Drivstofftank liter. Gikk en tur ned i båten i dag, syntes det lukktet diesel. Espen Zubi er daglig leder i Fuel-Service, som renser dieseltanker blant annet på båter.


Hvordan oppdage uren diesel på tanken? Dessverre gjelder dette mange andre båt merker også. Vår løsning på dette er å bruke opp mest mulig diesel i tanken, og før vi fyller opp tanken igjen starter vi. Reservekanne for bensin eller diesel.


Høy kvalitet, produsert i Norge av Trio Plast AS. Sertifisert bensinkanne. Bøyelig helletut letter avhellingen.


Dieseltank til båt

Blant båtentusiastene er det stor strid på hvorvidt en bensintank til båt burde være i plast, syrefast eller aluminium. Ved bruk til diesel bytter vi nivåmåler så du får sugestuss, lufting og retur. V- fasong for montering i bunn av båt eller lignende.


Ny, uten mangler. Hvorfor jeg spør : Jeg må bytte dieseltank i båten min. Motortilbehør (49). Kikker da etter en tank i plast. Finner mange tanker som har rette dimensjonen, men hvor. Vi er glade for å hjelpe. Trøbbel i tanken ? Tank rens fra Hampol As. Har du fått skitt og vann og forringet dieselkvaliteten i dieseltanken din? Diesel vil ligge litt under, og i så måte være «snillere». To (2) liter drivstoff for å. Levers med indbygget. En verden av båt og marine utstyr.


Dieseltank til båt

Lysekil i Sverige hadde to ganger blitt frastjålet diesel fra båten sin. Vi skal også se på ozonbehandling av båt. Vanlige årsaker til "Båtlukt". Olje og diesel Ligger det olje og diesel i. Dekksforskruvning forkrommet rett 2" Diesel.


Jeg skulle legge til for å fylle diesel og vann på båten. Jeg var sikker på at jeg gjorde alt riktig. Men jeg klarte å fylle liter diesel på. Problemet var at vi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.