onsdag 12. september 2018

Dyrehoder til barnerom

Gøyale dyrehoder fra Brighbys, pynter opp på barnerommet. Finnes i mange flere varianter. Giraff, elefant, tiger, enhjørning, hai, flamingo mm. Laget i stoff og "plysj" med oppheng bak.


Et av de mest populære produktene i. Norges fineste barnegarderobe finner du hos lillemartine. Vi har kjente merkevarer som inspirerer både barn og voksne.


Dyrehoder til barnerom

Tilfør litt farge og lekne detaljer til barnerommene med vårt herlige sengetøy, fargerike pled morsomme leker og inspirerende tilbehør. Dyrehode for vegg. En herlig serie myke dyrehoder, perfekte som koselige veggdekorasjoner på barnerommet, eller hvorfor ikke i dagligstuen!


Fins i flere modeller. Like fin å henge blandt bilder i bildeveggen, som over sengen på barnerommet. Oppdaterer handlekurv antall. Barnerom - leker og.


Populært og trendy dyretrofé i plysj med oppheng bak så det kan henges på veggen. Det passer like bra som en detalj i barnerommet som i stuen. Materiale: 1% polyester. En snakkis på blogger, og vist i interiørblader.


Dyrehoder til barnerom

Elefant - dyrehode fra Brigbys. Naturtro, uten å bli forvekslet med et jakt-trofe! Med barnemøbler kan du innrede et koselig og personlig barnerom ! Hos Kid finner et bredt utvalg møbler som skaper en unik stil på barnerommet. Danny t-rex er et kult knallgrønt dinosaur- dyrehode som passer til de fleste t-bar sykkelstyrer, både vanlige sykkel og sparkesykkel.


Pynt opp barnerommet med denne søte elefanten i myk plysj. Brigbys leverer en serie herlige dyrehoder som enkelt kan henges. Foto: Filippa Tredal. Fireåringen måtte.


Dekorativt dyrehode for å henge på vegg. Pynter opp ethvert barnerom. Flott dyrehode til barnerommet av sovende hjort. Pakke med dyrehoder.


Dyrehoder til barnerom

Den nydeligste Odette swan - som gjør hele barnerommet ! Svanen har en rosa krone med gullbjeller på og fjærne har også spor av rosa. Denne håndlagde svanen er nydelig på hvilket som helst barnerom. Vi har et stort utvalg av leker og interiørvarer. Vi skaper Norges koseligste barnerom ! Før 300kr- Nå 200kr Herlig liten prinsesse Mus til barnerom.


Fra toppe av krona til bunn av sløyfen, er den. Veggbilde til barnerommet med din personlige tekst og sort ramme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.