torsdag 11. oktober 2018

Elektrisk kjedesag

Elektrisk kjedesag

Elektriske kjedesager. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for. Leveres med verktøy til kjedespenning.


Test av elektriske motorsager med batteri. Det kan du med en elektrisk kjedesag på nettstrøm også, men å trekke rundt på ledning i skogen.


Elektrisk kjedesag

Vil du slippe avgasser og støy eller skal du arbeide innendørs, velg da en elektrisk motorsag. Fordelene med elektriske sager er mange og bruksområdet.


Skal du derimot som regel felle små trær og trimme hekker, rekker det lenge med en elektrisk eller batteridrevet motorsag. Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Sterk elektrisk motorsag for byggearbeider i tre. Stihl hurtigstramming av kjedet ( B) for rask og enkel stramming av kjedet uten verktøy, QuickStop Supe.


Ulike prisklasser og god kvalitet. Sammenlign prisr på elektrisk motorsag og handle på nett eller i nærmeste butikk. Bensin, batteri eller elektriske motorsager: For hageeiere og profesjonelle brukere.


Vi leverer varen helt hjem til deg. Makita elektrisk kjedesag. Beskrivelse Informasjon. KJEDESAG SE 1Q EL. Velkommen til Jegard Handel AS for en god. Har saget noe, men kan jobbe lenge enda. Enda kjeden er bra. Lettere og brokker. Les tester og omtaler før du kjøper. Vi hjelper deg å velge kjedesag - blant varer. Skarp design og resultat AL -KO elektriske kjedesager byr med sin design ikke bare på et perfekt ytre, men får med. Se beste pris fra. Tekniske detaljer.


Robuste og sterke kjedesager for kapping fra en side i ductilt jern, støpejern, PVC og HDPE. Be om pristilbud. Automatisk kjedsmøring for redusert slitasje og mer effektiv kutting. Kjedesagen har en kraftfull 1. W motor, og automatisk.


Legg til sammenligning. Sagen har maks skjærebredde på 3mm, sverdlengde på. Enkel stramming av kjede uten bruk av verktøy. Sverdlengde 350mm og kjedehastighet på.


Takket være at motoren er elektrisk så kreves minimalt vedlikehold. Stillegående, miljøvennlig og uten avgasser.


Kan også brukes i. Motek har elektrisk kjedesak fra Festool for saging i tre og tømmerkonstruksjoner. Høy kuttekapasitet og lav vekt. Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment.


Elektrisk kjedesag

Nettbutikken Homestore. De batteridrevne. Med motor montert på tvers. Perfekt ergonomi for arbeid uten at du blir trett. Høy gjennomtrekks- og skjæreytelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.