torsdag 18. oktober 2018

Lage bord selv

Dette er nesten pinlig enkelt å lage – i tillegg koster det en brøkdel av. Denne ukens DIY er et rustikk plankebord til stuen. Les også: flotte hyller du greier å lage selv.


Bord er dyre, men du kan enkelt selv bygge ditt eget bord til en brøkdel av prisen. Det trenger ikke å bli dyrt å lage et hjemmelaget skrivebord med slike detaljer.


Vakkert og unikt spisebord du kan lage selv.

Sorry, the video player failed to load. Se oppskriften her! Hvordan bygge utebord. Har du det du trenger av. Gjør det selv : Lag din egen taklampe Byggmakker.


Utforsk denne tavlen til Tom Are Olsen på Pinterest: « Lage bord selv ». Farmhouse bord og benker fra Treboden. Abonnere på vår kanal for flere tips og triks.


Fordelene med å lage sitt eget kjøkkenbord er mange.

Som nevnt kan bordet lages akkurat i den størrelsen man selv ønsker. Om du ønsker to. Jeg viser deg hvordan du lager et spisebord til terrassen.


Dette bordet er kraftig og solid og ikke mist billig å lage. Og det er ikke vanskelig. Her viser Trond Gustavsen hvordan man kan lage noen grove bord med materialer.


Gjør-det- selv med noen av disse produktene! Slik lager du ditt eget hagebord. Lengden og vinkelen påvirker bordets høyde, så her kan man tilpasse noe selv om ønskelig. Er på tur å skal lage lignende bord.


Så da laget jeg meg et bord selv av…. Da har jeg endelig fått laget DIY oppskrift på spisebordet vi laget :) Ble det ikke lekkert? Rå fornøyd med bordet ! Så du kan bygge din stue bordet selv. Hva er det mest brukte møbler i huset ditt?


Sats på at for mange av dere kommer kaffebordet som svar! Vi viser deg hvordan du enkelt selv kan lage en bordforlenger.


Med kanskje ekstra mange gjester rundt bordet, blir det fort trangt om plassen.

Mikrosement er et holdbart og anvendelig materiale. Her viser Rune Haraldsen hvordan du kan lage et kult bord med forskalingsplater og. Lag ditt eget spisebord med treverk og stålbein. Vi har en rekke tilbud og gjør det selv prosjekter som vi sender ut til våre følgere.


Jeg ønsker et spisebord som er 1eller 1x 2med ileggsplate. Jeg har derfor begynt å se på muligheter for å lage bord selv, enten i en. Lag bordplate selv og spar tusenvis av kroner.


Tykkelse: ca 9×cm. Materiale: massiv gran. Møbler lages etter bestilling,spisebor salongbord etc. Snekre et spisebord!


Her skal du få tips til flotte benker du kan lage selv : Stabil og luftig trebenk. Denne benken lager du enkelt ved å stable og lime bord i tre. Tenkte det var greit å dele opp om dere bare ønsker å lage konsollbordet. Det å eksempelvis bygge et unikt stuebord eller bokhylle selv, sparer deg ikke bare for penger, men gir også.


Spisebor Diy Salongbor Lage Bord Selv, Hjem, Interiør, Rustikk Bor. Prosjekt spisebord - Helt siden vi flyttet inn i huset så har har jeg vært.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.