fredag 19. oktober 2018

Olje og eddikflaske

Det finnes både glassflasker, kanner i rustfritt stål og i samme form som salt- og pepperkverner. Vi har blant annet en liten olje- og eddikflasker fra merket Nordic.


Oak olje - eddikflaske 2-pakn. Bloomingville olja- og eddikflaske liter - Gull - Bloomingville. Filter som gjør at tuten ikke tetter seg. Brukes til forskjellige oljer, eddik.

Hos oss finner du flere forskjellige flasker til olje, eddik og dressing. Det er veldig koselig å ha en oljeflaske, eddikflaske, eller kanskje en dressingflaske.


Ett produkt med mange muligheter og funksjoner. Hell olje på karaffelen, og oppbevar den i kjøleskapet eller kjøkkenskapet slik at den er klar.


Den resirkulerte glassflasken gir sikt innvendig, slik at det er enkelt og se når flasken må fylles på nytt. Den enkle glassflasken er velegnet til både olje og eddik, og gjør doseringen på salaten eller i matlagingen enkel. Skriv anmeldelse.


Server din egen miks med olje og eddik.

Opptjen 10% i form av bonuspoeng på alle. Tilleggsinformasjon. Merke, ROSENDAHL. Produktkategori, No. Olje- eller eddikflaske med lokk. Den praktiske skjenkeproppen settes i flasken. Fra kr 17- Se 2. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Flaskene er laget av glass og toppen i metall. Veldig lite brukt. OLJE- OG EDDIKFLASKE 3L 2STK. Pakke lås:stk. Behandlingen gjør treet.


Med noen enkle trykk sprayer du olje og eddik på salaten uten søl, og blandingsforholdet velger du selv. Materiale: Rustfritt stål, kunstmateriale og blyfritt glass. Glassdelen tåler oppvaskmaskin maks.


Fine flasker i glass med eikkork fra Sagaform.

Kun tilgengelig i nettbutikk Kun tilgengelig i butikk. Legg i ønskeliste. Se produktspesifikasjon. Grand Cru olje- og eddikflaske. Dråpeformet glassflaske til olje og eddik. Praktisk sett flasker à cl og tilhørende stativ.


Olje og eddikflasker som rommer L. Fremstilt i glass Størrelse Hcm. Esken inneholder to flasker. Olje eller eddikflaske i glart glass, finnes også i hvit. Relaterte varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.