onsdag 28. november 2018

Servise

Sort Mega Riflet - Royal Copenhagen. Blå Mega Riflet - Royal Copenhagen. Hvit Riflet - Royal Copenhagen.


Om du skulle trenge et helt nytt servise eller supplere med kaffekopper og dessertskåler til middagsserviset, finnes alt du trenger her. Vi har moderne serviser med.

Stilen på serviset går ofte hånd i hånd med personligheten. Velger du det samme serviset til frokost, kaffe og middag, eller er det mer gøy å variere? Ikke bare med våre vakre serviser, glass og bestikk, men også med tips, oppskrifter og idéer som gjør livet litt herligere, hverdag som fest.


Design, material og kombinasjonsmuligheter er faktorer som påvirker hvilket servise som. Brew VSet Deler, Sort. Blant serviset vårt finner du alt du trenger, uansett om du trenger å fylle på i kjøkkenskapene hjemme eller har lyst på et helt nytt servise.


Valgt varehus: Valgt varehus.

Våre middagserviser passer perfekt som bryllupsgave, men egner seg også til daglig bruk. Serveringsfat, skåler og. Stort sortiment til markedets beste priser!


Da er man garantert en gave som faller i smak og som blir brukt. Mange samler lidenskapelig på porselens serviser, og et porselens servise kan øke betraktelig i. Søk blant alle typer ting i hele Norge! Viser 4produkter. Se våre bestselgende klassikere fra.


Hvitt servise, servise med mønster, hvor mye av hver, og skal alt matche? Det er mye å tenke over når du skal kjøpe nytt servise – og vi hjelper deg. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse.


Fortsetter du å bruke nettstedet aksepterer du dette. Tåler både mikrobølgeovn. Her finner du serviser for koselige frokoster og elegante middagsselskaper. Krus for alle anledninger finner du også her.


Alt bestilles enkelt i nettbutikken og rett.

Det en gang så populære servise stuper i verdi. Gammeldags og unødvendig, sa man på 80-tallet og byttet vekk gullkantet porselen med hvit. Ta middagsserveringen til nye høyder med HM.


Shop serveringsbrett og -fat, i tillegg til skåler, keramikktallerkener m. Den anerkjente, belgiske designeren, Ann Demeulemeester, har designet serviset Dé for Serax! Det har utviklet seg over århundrer.


Arcs Tableware_1. Porsgrunds Porselænsfabrik har et bredt utvalg av serviser fra klassikeren Bogsta med og uten håndmalt stråmønster, til Sense som passer til alt.


Hos oss finner du fint servise, glass og bestikk! Eller hva med noen flotte glass å. Du dekker de vakreste bord med serviser og glass fra Perfect Home. Spenstig servise, kule glass, og bestikk det går an å spise med.


Her har vi samlet de flotte servisene våre! New Norm fra Menu, Lotus fra Lucie Kaas. Sögne Home er en leverandør av interiørartikler i tidsriktig skandinavisk design. Vi leverer interiørartikler til forhandlere over hele landet og med kort leveringstid.


En bobil eller campingvogn blir fort et andre hjem, og da må serviset være skikkelig kvalitet. Frisk opp hjemmet med nytt servise. Festen starter her! Skandinavias største.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.