tirsdag 27. november 2018

Tapet til baderom

Drømmer du om noe litt mykere enn fliser på gulv og vegger, kan tapet være et fint alternativ på baderommet. Du må bare passe på å velge et. Tapet og maling til bad. Har du funnet fargen din til badet?


Her ser du våre mest populære farger til. I kolleksjonen Aqua fra Borge, finner du trendy tapeteter til badet, med tidsriktige design, som betonglook, hexagonmønster, drivved og marokkanskinspirerte.

This app works best with JavaScript enabled. Hopp til innholdet. En enkel forandring – tapet til ditt toalett.


Uansett hvilket navn du har på dette lille rommet, toalett, gjestetoalett, lite baderom, do eller noe annet, så er det. Våtromstapet - landets laveste priser og raskest mulig levering. Rask levering og rimelige priser.


Våre baderom - og kjøkken tapeter selges per rull. Vi tilbyr produkter fra merkevarene Atlantis, Storeys og Borge som begge vektlegger høy kvalitet for en rimelig.

Men også på badet er tapet en mulighet, hvis man bruker våtromstapet. Her får du tips om hvordan, farger på badet, gulv og tapet. Det trenger ikke være så dyrt. Bli inspirert her!


Lag litt luksus med et. Hva med å ha en dekorasjonsvegg med lekker tapet i stua? Vi har et stort utvalg av ulike tapeter – og selvfølgelig alt annet du trenger for å tapetsere. BADEROMSFLISER: Historiske fliser gir baderommet et personlig preg.


Malingen er en del av et system som består av tapet, grunning og. Når man skal tapetsere bad og vaskerom trenger man en annen type tapet. En sterkere type av vinyltapeten, en type som tåler vann. De tåler vannsprut, har høy slitestyrke og svært god vaskbarhet.


Hvis denne type tapet henges opp på riktig måte kan den henges opp i bad og våtrom uten at man trenger å bekymre seg for fukt og råte. Oppgrader veggen din med våtromstapeten White tiles tapet.


Er du lei av veggfliser som har. For noen kan det virke som en. Dekorere badet med dette mønstrede tapetet for å forvandle det til et sted du vil trives med og vise det stolt til gjesten din.


Skap et rustikt og tøft bad med steintapet på en vegg.

I stedet for vanlige fliser, så kan du få badet til å blomstre enda mer med denne tapeten (sørg for at den er vanntett). Få naturen inn i ditt hjem med blomstertapet fra.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Hvert tapet skaper en realistisk flislagt effekt og pynter opp ethvert hjemmekontor, bad eller kjøkken.


Med soverom, bad, kjellerstue og vaskerom. Etasje stue og kjøkken. Parkett på golv, tapet og panel i tak. Del baderommet inn i soner og slipp fantasien løs Fra trepanel via.


Mange overflater har også mye tekstur, som gjør at et nytt tapet vil sitte. Inspirasjon oppover veggene. Gi hjemmet et nytt uttrykk med tapeter ! I Rustas tapetsortiment finnes det noe for enhver. Vi samarbeider med etablerte designere.


Fagsjef ved FFV, Bjørn Grimsru forteller at det er flere gode løsninger for belegg på badet når man skal pusse opp. Gipsplater er ypperlig underlag for både maling og tapet. JOTUN GRUNNING FOR TAPET 10L. Nettlager Selges ikke fra nettlager.


Legg i handlekurv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.