torsdag 20. desember 2018

Eva solo drikkeflaske

Eva solo drikkeflaske

Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Rask levering av drikkeflaske fra Camelbak, Contigo og Eva Solo, BPA fri og med personlig navn! Enkelt å handle, super kundeservice!


Legg i handlekurven. Trygg hjemlevering. Drikkeflasken kan brukes igjen og igjen, helt uten helsefare. Fri frakt over 7kr (ikke møbler). Den er 100% tett, kan fylles igjen og igjen og belaster. Praktisk drikkeflaske som gjør det mulig å ha friskt vann tilgjengelig hele tiden. I vesken, på kontoret og til fritidsbruk. Selve flasken kan maskinvaskes, mens lokket kan håndvaskes. Rommer liter. Nypris for flasken er 2kroner.


Eva Solo Drinking Bottle passer som vannflasken som alltid er tilgjengelig. Flasken er også miljøvennlig. Virkelig pæn flaske. Men bliver overskyet i plastik efter et stykke tid.


Eva solo drikkeflaske

BPA-fri plastik - Sort. Ikke altid kæmpe praktisk, at du skal skrue låget for at drikke. Den ikoniske og uundværlige drikkeflaske fra Eva Solo, er en praktisk genanvendelig vandflaske i et funktionelt, men lækkert design, der gør den let at have med.


Vis originaltekst. Backpack drikkeflaske i smalt design, som passer supert i vesken, i fargen Soft Blue fra Eva Solo. Vannflaske i rustfritt stål fra Eva Solo. Med sin praktiske størrelse og hendige stropp er drikkeflasken lett å ta med seg overalt.


Eva solo drikkeflaske

Minste antall: stk. Ha alltid kaldt vann innen rekkevidde med denne drikkeflasken som kan brukes igjen og igjen. Den smale formen gjør det lett å ta den med i veska eller bagen.


Ta med deg flasken til treningen, til jobben eller når du skal på tur. I motsetning til dem er drikkeflasken fra Eva Solo fremstilt i hard plast, som er fullstendig fri for skadelige stoffer som Bisphenol A og ftalater.


Farve: Marble gray Se hele udvalget af Eva Solo lige. Active drikkeflaske er en robust vannflaske som minner om en feltflaske. Tilleggsinformasjon. EVA SOLO DRIKKEFLASKE, MARBLE GREY antall.


Ordre over kr 8gir gratis frakt. KAISER IDELL TM. KUN I ILLUMS BOLIGHUS. Eva Solo drikkeflasken er en elegant og praktisk løsning til dig, der har en flaske vand med på farten.


Ta denne flasken med i bilen, på trening eller på jobb. En meget praktisk flaske, med kapasitet på 5. L med gravering. Du bestemmer tekst og skrifttype. I tasken, på kontoret og i fritiden.


Kun seks av drikkeflasker er tette. Dette er en drikkeflaske som fungerer som den skal, hverken. Design er en kombination af æstetik, funktionalitet og materialevalg. Og godt design giver.


Forsynet med strop i friske farver. Hurtig levering. Originalmærke ✔️ Spar 3% ved forudbetaling paying dages returret!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.