søndag 9. desember 2018

Glittermaling til vegg

Glittermaling til vegg

Enkelt og greit kjøpte jeg glittermalingen hos Fargerike. Dette var så gøy, og effekten veggen har fått er sykt kul! Jeg har malt i. Men kjenner likevel at jeg er SINNSYKT spent, siden jeg aldri har malt vegger med pensel før! Bortsett fra husveggene i vår, men det er en liten.


Marcopolo på veggen din, så får du en vegg med spennende struktur og et svakt metallisk utseende. Dersom du ønsker denne. La Via Lettea er akrylmaling til vegg.


Perfekt til hobbybruk, fotorammer og dekorasjon av kort. Glittermaling gir tegningene en ekstra glans. Vaskes lett bort med såpevann.


Kalkgrønn glittermaling høres kanskje litt fesent ut - men se bare hvor. Her kan du få den industrielle stilen, men glittermalingen gjør at den.


Glittermaling til vegg

Deretter kan du bruke farge grå metall glimmer i vegg maling, det gjør rommet ser større. SPARKLY GLITTERMALING, 110GR.


De vakre partiklene i Sparkly forvandler en vanlig matt vegg til noe helt spesielt! Hvis du vil ha et kult men sofistikert. Akkurat som himmelen, endrer veggfarger seg i løpet av et døgn.


I det varme kveldslyset, det kalde vinterlyset eller i halvmørket rundt en. Endelig er det mulig å tilføre vakre skimmereffekter i kobber eller gull også til veggene ! Du kan gjøre effekten nøyaktig tilpasset ditt eget ønske. Og jeg finner ikke veggmaling som topcoat eller noe som kan brukes på vegg.


Disney har en type, men den selges selvsagt bare på. Se flere ideer om peis, vegg, ved. Vi skal pusse opp soverommet og jeg har en visjon om et med en grå maling med glitter på veggene.


Har noer erfaring med å blande glitter i. En teknikk er å blåse tørrglitter på vegger som er nylig malt og fortsatt er omtrent prosent våt. Spesiell glittermaling er ofte den enkleste måten å gå. I stedet for å kjøpe en bestemt glittermaling, kjøp.


Mal grafiske effekter på veggene. Har ei jente som drømmer om å få ein vegg på rommet malt med glittermaling. Finnes dette eller er det ei oppskrift på hvordan lage til dette på.


Glittermaling til vegg

Maison Décorative Tenkte du på glittermaling for å skape en glamorøs og dyrebar atmosfære raskt? Grupper varianter. Det er elegant og morsomt. Vis kun lagervare. Velg visning: Sorter på. Lagerstatus synkende. Kjøp glitter maling tilsetningsstoffer, tilgjengelig på maling eller jernvareforretninger. Unngå håndverket glitter, som vil synke inn i malingen og. JUL Skap magiske vegger med effektmaling ✨ Her er Dark Roast, Gull og.


For best resultat, vask hele veggen nedenfra og opp, og husk å lufte rommet så veggene tørker fortere. Flekkfjerning: Bruk rengjøringsmiddel. Rustflekker fjernes.


Ja, det vekker garantert oppsikt og fremstår dramatisk, men svarte vegger er også superkoselig og får resten av interiøret til å virkelig poppe!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.