torsdag 13. desember 2018

Lampeskjerm skjelett

Sminkespeil med lys och 10x forstørrelse. Med et vanlig speil på den ene. Speil diameter 2mm. Total høyde 3mm. Fås også i krom og sort. KICKS har alle typer speil for å legge makeup perfekt, enkle speil til sminkevesken eller.

Forskjellige sminkespeil med forstørrelse. Hovedgruppene er speil med og uten innebygget lys og med og uten forstørrelse. To speilsider – normal og ganger forstørrelse.


Bosign speil 5x forstørrelse. Veggspeilet gir et praktisk og godt fokuslys, idéelt for. Varen er midlertidig utsolgt. Leveringstid: 4-virkedager. Tilføy til gaveliste.

Produsent: Duschy. Den ene siden av speilet har ganger forstørrelse, mens den andre. Smart sensor – lyset slås automatisk på når du ser inn i speilet. Lekkert speil med høyeste kvalitet.


Handle raskt og enkelt med. Diameter: 150MM. Lysene kan dimmes for en krystallklar refleksjon, eller for å gi en mykere. Optikk og belysning.


Perfekt til deg som trenger litt ekstra hjelp når du skal sminke deg, eller ta på. Vendbart kosmetisk speil - På den ene siden har den et ekte speil, på den andre. Festes på speilet på badet.


Rengjør ønsket overflate, og fukt. SMEDBO OUTLINE, SMINKESPEIL MED LYS. HVIT, KROM OG SORT. Serie: YOU-Inzo. Kosmetisk speil med belysning og speil med sving på. Opptil 5x forstørrelse og med en ring av led lamper for en meget.


En av mange varer som er tilgjengelige i Ansiktsspeil-avdelingen vår her hos Fruugo!

Med vårt utvalg av kosmetiske speil, laget i en elegant stil, både vegghengt og. Er du sikker på at du vil tømme listen? Legg i innkjøpsliste.


Magnetlist festes på bakside av speil med påmontert tape. Et oppladbart dobbeltsidig lommespeil med standard speil på den ene siden og 2x forstørrelse på den andre siden. Beskrivelse fra leverandøren. Kjekt å ha når du vil se på nært hold - forstørrer ganger på den ene siden og har et vanlig speil på den andre.


LED-lyset gjør at. Decor Walther SPT sminkespeil frittstående med 5x- forstørrelse. En side med forstørrelse (x2) og en som fungerer som standard speil. LIten og hendig, kan taes med om man behøver å ha med seg.


Sjekk priser på forstørrelse sminkespeil. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp forstørrelse sminkespeil billig i nettbutikkene. VB Pris kr 32. Det har forstørrelse x5. Og speile er oppladbart. For montering på andre speil enn. Matt Sort bakside. Esbada sminkespeil med sugekopper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.