fredag 21. desember 2018

Låsbart skap stål

Brannsikkert arkivskap, SHELL. Helsveiste Stålskap med hyller og låsbar dør. Meget billig skap med god kvalitet. Skapene er pulverlakkert. Størrelse I (Pris 5-) H180cm.


Materialskap i stål, helsveiset, låsbart med justerbare hyller.

Innvendig mål: 100×cm. Utvendig mål: 199x100xcm. Våre stålskap og oppbevaringsskap finnes i to forskjellige utførelser, enten som helsveiset eller umontert skap. Fordelen med et helsveiset skap er at det blir levert.


Har du bruk for et praktisk og robust stålskap til å holde orden på verkstedet, lageret, kontoret eller arkivet? Grålakkert metallskap til f. Inneholder fire flyttbare hyller og leveres komplett med lås og nøkler.


Leveres umontert. Pulverlakkerte skap for lager, industri og kontor.

Miljøskap i PE–plast. Laget i 100% polyetylen. For dunker, batterier etc. Er en genial løsning der man håndterer mindre mengder. Verktøyskap produsert i kraftig stål som er helsveisett. Komplett verktøyskap i helsveiset stål. Kraftig helsveiset konstruksjon med gjennomtenkt innredning. Enten du vil lagre. Arkivskap i stål ( nye ). Stål skap låsbart som vist på bilde Dragsund. Alle beløp i NOK. Mørkt grått stålskap. Eldre skap fra Høvik Stål, men i god stand.


MultiCOM serien av Aluminium gulvskap inneholder. Låsbart, nøkkel medfølger. Sendzimir zinc-belagt 1. GARDEROBESKAP I STÅL. LADESKAP I STÅL.

LÅS TIL STÅLSKAP. PC- skap for deg som vil beskytte ditt pc-utstyr mot ytre påkjenninger og tøft miljø. Den øvre døren er utstyrt med plexiglass. Utdragbar hylle for tastatur.


Inntaksskap i stål uten innredning. Trekantnøkkel og montasjeplate medfølger. Viktigste egenskaper. Tomt låsbart skap i solid stål. Tett bunn med oppsamlingsvolum på 5ltr. Hvit med dør og tett bakplate i stål. Produktegenskaper.


Stålskapene kan også leveres til oppbevaring av sykler, eller sykkelparkering. L AdBlue Ureastasjon med varme og låsbart skap. Solid låsbart gateskap som er IPklassifisert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.