onsdag 6. februar 2019

Hang it all kopi

Hang it all kopi

Stråmønster fra PP ligner riktignok veldig mye på RC sin. Jeg er glad i dansk som Rosendhal og Eva Solo, så jeg hadde nok gått for R. Begge mellom dei eldste av dette slaget som fins. Prisvurdering.


KONGELIG DANSK PORSELEN, STRÅMØNSTER KJØPES. Liste på alt kongelig dansk porselen stråmønster Fra Gadyet. Der finnes stråmønster serviser i alle. Håndmalt blomsterdekor.


Motiv av: Andromeda. Til salgs kr pent brukt. Find great deals on eBay for royal copenhagen. Fatet er her dekorert med koboltblå maling i et stråmønster, og er deretter glasert for at dekoren skal.


Kuvertaskebeger i porselen, dekorert med stråmønster, musselmalt. Den karakteristiske logoen med tre bølger. Royal Copenhagen. Av Nasjonalmuseet.


STILLE: Ingen sa et ord da de siste danske porselensmalerne ble sparket. Kjent for sitt porselen med blått stråmønster og Flora Danica.


Hang it all kopi

Spire" av Konrad Galaaen for Porsgrund Porselen er verdifullt arvegods. Flaggskipene er Musselmalet ( stråmønsteret ) og eksklusive Flora Danica. Tekanne med lokk. Dukkestell, servise.


Gammelt Porsgrund porselen. Siden den gang har ” kongelig dansk porselen ” vært et begrep. Det har alltid vært og er fortsatt mye blåmalt porselen fra Den kongelige i norske hjem. Serviset hadde elementer fra Flora Danica, stråmønsteret og Musselmalet riflet.


Hang it all kopi

Telemark Museum føler PPs stråmønster ikke passer PP-museets profil. Men vi er glade for at det nå kommer et museum, med fokus på PP- porselen. Sukker til teen har vi. Har kaffeservise.


Esbjerg og i danske farvann. At jeg er forelsket i stråmønster, og da særlig kongelig dansk. En vanlig hverdag. Han hadde, som mange av oss andre, porselen i sitt hjerte.


For år siden, når vi begynte i lære, var det 7-mennesker som malte stråmønster. Favoritter i romjula: Fruktkake, te, litt kongelig dansk, litt finsk og mye deilig norsk ullgarn.


Små minner fra en utenlandstur. Mine favorittkopper. LibraryThing is a cataloging and social. Kongelig dansk porselen og nytt stråmønster. Dansk kunsthåndverk fra nutiden. Noe av det flotte.


Hadeland glass, Porsgrund Porselen (gjerne stråmønster ), sølv og smykker. Send PM om man har noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.