torsdag 14. mars 2019

Profesjonell takfornying

Profesjonell takfornying

Besøksadresse, Nordre Kullerød 1 Sandefjord. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Takvedlikehold. Velkommen til å ta kontakt. Create New Account. Recent Post by Page. Rengjøring med steam, impregnering med profesjonelle produkter for. Fornye din takstein med profesjonell takfornying. Harald Volden fra Helle har akkurat fått «nytt» tak. Derfor er alle som jobber i vår kjede ikke bare opptatt av profesjonell.


At takfornying forlenger holdbarheten til et tak er en sannhet med store. Takfornying AS ha valgt å opprette et eget garantifond som skal ivareta.


Det kan være lurt å ta en befaring av en profesjonell taktekker før du gjør noe med taket. God kommunikasjon igjennom hele prosessen. Meget god kvalitet på arbeidet.


Ryddig og profesjonell ! Inge Pedersen, 26. Fullversjon Nytt søk. Takpapp eller shingel er dekket. Våre annsatte har års erfaring med takfornying og sprøytemaling.


Bruk profesjonelle fagfolk å gi taket en årlig servicekontroll. Vi tlbyr følgende. Kvalitetsprodukter innenfor impregnering, mosefjerning og.


Profesjonell takfornying

Det aller tryggeste er helt klart å få en profesjonell til å gjøre denne jobben for din bedrift. Da blir det utført på aller beste måte. Eiva tar gjerne en prat om denne. Ved å rense gamle takstein kan vi nå.


Håndverkstjenester. Informasjon om PROFESJONELL NEGLEDESIGN OG MANIKYR Lisbeth Bratli, OSLO. Inkludert organisasjonsform. Foto: Sigurd Øie Foto. Profesjonell Service. Chemicals Please As. KM Tradin g m2. Sør Bolig m2. Interijørdetalj m2. Ta kontakt for en effektiv og profesjonell garasjerengjøring der maskinene går på miljøvennlig LPG gass. Våre profesjonelle ansatte har meget god teknikk, som medfører at alle våre.


Profesjonell takfornying

Fixit Total for å få et pristilbud på takfornying ! Med deres konsept ligger steinen allerede på taket. Først dyprenser de steinen, så fjerner de. Hovedkontor på Kullerød i. Nå tilbyr vi også malertjenester og takfornying ! Trygg Renhold har over års erfaring som profesjonell leverandør av daglig og periodisk renhold.


Med lang erfaring og profesjonelt utstyr leverer alltid ett proff resultat. Nowocoat takmaling er en profesjonelt produkt til overflatebehandling av betongtakstein og fiberarmerte sementbasert takplater.


Egenskaper: UV og værstabil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.