torsdag 18. april 2019

Sofabord møbelringen

Før du besemmer deg for sofabord bør du tenke hvilken fasong og hvilke materialer som passer inn i din stue. Et rundt sofabord i eik føles nettere enn et sofabord i. Et stuebord er et viktig møbel som både skal være elegant og praktisk.


Sofabord møbelringen

Hos Møbelringen finner du salongbord i alle former. Hva med et elegant marmorbord ? Edler sofabord i industrielle toner. Med svarte metallben og plater i sort ask finér. Bordet har en rå, upolert utstråling.


Perfekt til industriell innredning, så vel som. Et stilrent og moderne bord med enkel design. Oslo sofabord fra Tvilum i hvit og matt svart. Retro stuebord er lettplassert og er.


CNC maskiner, skapt sine ettertraktete sofabord i Øystese i. Norges mest populære bord. Du kan få både rundt eller rektangulært bord med mulighet for utvidelse eller.


Torino er et rundt sofabord som passer like godt i et klassisk interiør som et moderne. Norskprodusertårs garanti. Stockholm oppsett - 3DHA V. Happy Lux 4-seter square.


Arctic er en serie sofabord med bordplate i ekte marmor. Marmor er et tidløst og klassisk materiale som passer godt sammen med moderne stilarter. Brooklyn sofabord i eik, passer perfekt til de andre produktene i Brooklyn-serien eller andre møbler i moderne, nordisk stil.


For dager siden — Pent brukt salongbord fra møbelringen med skuffer for lagring. Selges grunnet ommøblering. Se alle våre modeller her. MALIN Design dine egne bord med vår laminatserie Malin.


Sofabord møbelringen

Likes, Comments - Møbelringen I. Vi leverer bordene. Gjelder i alle Møbelringen -butikker. VELG SOFABORD % Et nytt sofabord kan gi.


Sofabord møbelringen

Få et råt og stilrent look med dette sortmalet sofabord fra Speedtsberg. Dette pulverlakret bord af jern er ikke bare slidstærk men giver samtidig dagligstuen et.


WoodStory er et konsept du bare får hos Møbelringen. Det har for mye styr med beina. Det må være vanlige bein som står på gulvet uten sånne planker mellom. Kjøpt på Møbelringen etter å endelig fått god.


Tidløst sofabord i stilrent design med oppbevaringshylle under. Sofabordet er i heltre hvitpigmentert eik. Dette Hødnebø-bordet er like elegant som smart. Velg butikk for å se.


Med to små bord som går under det store, kan du justere størrelsen etter behov. Paris serien: Her får du massiv egetræ, som er behandlet med hvid pigmenteret olie. Serien er lavet i flot nordisk design, med afrundede kanter. ROWICO AB - Koster - Møbelringen - høyde 52.


Beschikbaarheid : stk. Lagret fra mobelringen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.