fredag 17. mai 2019

Lundebybunad hvit

Lundebybunad hvit

Hvit linskjorte fra Graffer med hvitsømbroderi på krage. Fargene hvitt, blå og svart. Gave beskjed: Antall. Med veske og lue. Kontakt butikken for bestilling. Det brukes enten en hvit linskjorte med hvitsømsbroderi på krage og mansjetter. Livkjolen lages i svart, blått eller hvitt klede. Skjorten er i hvit bomull med nupereller på krage og mansjetter. Velg alternativ. Standard pris 1. Metervare Hvit Bomull. Kommer bilde av. Drakten er strikket i sisu garn i strl.


Jeg har hvit lundebybunad og er veldig fornøyd med den :) Får alltid. Lundebybunad Hvit 1. Til den hvite varianten brukes det som alternativ ei ecrufagret skjorte i råsilke. Veske ferdig Lue ferdig Leveres i blå og svart og hvit farge.


Bilde av Malangsdrakten. Nå har vi også Dovrebuna Frueskodrakt, Leksvikdrakt og Herredrakt. Bunaden selges uten sølv. Gunhild Mariabunader. Photo shared by Julie. Bohem sommerkjole. Hvit blondekjole fra Urban Pioners. Salto, bunadfestdrakt gutt rød Engler og pirater. Pent brukt lundeby bunad ! Ikke noe slitasje eller hull. Vi har god erfaring med Vanish Crystal White for å få gulnede linskjorter hvite igjen, og for å få bort gjenstridige flekker.


Lundebybunad hvit

Dette gjelder skjorter med både hvitt og. Blomster brodert med ullgarn. Foret med silke. Nkr3Nkr336. Veske og hårbøyle til Sonja festdrakt fra. Hun hadde også hvit jakke over, og det var i grunnen veldig kult. Hva er deres beste tips for å få en gulnet linskjorte fin og hvit igjen? BUNADPOSE MBRODERI, EN. Blå Nordlandsbunad skreddersydd til 17. Nydelig bunadshårbøyle. Hårbøylen er håndbrodert. Passer til jenter og damer ca.


Lundebybunad hvit

Soft Plafond fra Belid er en go gammel bestselger som passer perfekt til soverommet. Søstrene Systue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.