tirsdag 11. juni 2019

Ingefærshot med eple

Ingefærshot med eple

Kjør også eplet i juiceren og deretter limen. Hell i shotglass og server avkjølt! Tips : Hjelpemiddelet som trengs for å lage all verdens. Ingefærshot med eple. Hva er ingefærshot bra for? Her får du oppskriften på ingefærshot med sitron, honning og eple. Punsj med eple - og ingefærsmak. Vitaminshot med eple, gulrot og ingefær. Lag deg et glass og drikk det som en shot på morgenen, for virkelig å få en kickstart på dagen! Enkelt og greit! Denne er nemlig bare kokt og silt.


Jeg er ikke så glad i ren ingefærshot, så tilsetter gjerne litt eple i min. Oppskriften gir liter. Epler inneholder næringsstoffer som kostfiber som er viktig for fordøyelsen.


Skyll epler og sitron godt før bruk, spesielt hvis ikke du bruker økologisk frukt. Rundt denne tiden på året går mange rundt og snufser (inkludert meg selv).


Da kan det være godt med en oppfriskende og litt. Du trenger: 1gram ingefær epler gulrot sitron ss honning dl vann. Dette er en oppskrift på en konsentrert. Kalorier og viktig næringsinnhold i Cevita ingefærshot eple og lime.


Data, Mengde, Enhet. KJ, 21 kilojoule. Eplejuice %, ingefærjuice %, sitronjuice %, antioksidant E300. Merke: FRUITY LINE BV. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer. Oppbevaring: Kjølevare Må oppbevares mellom. Kjør alt ingefær, eple og sitron gjennom juicemaskinen. Rør inn gurkemeie. Om du synest den er for syrlig kan du bruke noen epler til eller tilsette. Iskald ingefærshot med eple, fennikel og melon. Ingredienser (pers.): ? En rot ingefær, ca.


Prøv ingefærshot med tre forskjellige smaker, og finn din favoritt. Sitrus, chili og gurkemeie, og eple og lakris Good Healthy. Nå i disse førjulstider med mye forkjølelse, kan en eple - og ingefærshot bidra til å dempe en antydning til forkjølelse. Jeg har brukt epler fra egen hage, men det.


Ingefærshot med eple

INGEFÆRSHOT MED EPLE OG SITRON. Noe av det fresheste vi kan starte dagen me det er ingefærshots! Og nå er det kombinasjonen av. Det er med andre ord mange.


Laget av presset ingefær med en liten touch av sitron og eple. Joker pris:kr 190. Nytes som den er eller brukes i drinker og ulike matretter. Endelig har vi laget Bag in box med ingefærshot.


Tapp ut så mye du vil, når du vil. Holdbarhet er minimum dager etter åpning. Innhold: Eplejuice og ren råsaft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.