fredag 28. juni 2019

Innramming priser

Nedenfor kan du se noen priseksempler på innramming hos Artifix. Vi tar utgangspunkt i en helt enkel, men stor nok ramme til størrelsen inkludert. På en innramming kan prisen på glasset utgjøre en stor del av beløpet. Også her er det størrelsen som bestemmer prisen, men også kvaliteten på.


Hva pleier folk å legge i innrammingen av bildene sine?

Innramming inntil % rabatt. God kvalitet og rask levering i Oslo sentrum. Vi rammer inn malerier og trykk, foto, plakater, speil og tegninger. Gjelder ved full innramming ). Vår erfaring, din trygghet – vi kan innramming ! Alle typer rammer av høy kvalitet tilpasset norsk klima.


Eksempel på pris på innramming.

Passer alle bilder: Fåes i alle størrelser, men et stort bilde vil veie mye. UV-sperre: beskytter kunstverket. Vi har eget rammeverksted og egenrammemaker som utfører innramming basert på lang erfaring og høy kunnskap til hyggelige priser og kort leveringstid. Vi satser på høyt kvalitetsarbei beste priser og rask levering.


Jeg synes det fort blir en tusenlapp av det. Det billigste er å kjøpe på IKEA. Vi kan vel skryte av være den rammebutikken som har vunnet flest Norgesmesterskap i innramming pluss at vi også har noen internasjonale priser innen.


Med vår lange erfaring, ca år, har vi god kunnskap på innramming, passepartout og glass og du vil få god service og hyggelige priser. Lang fartstid i faget har. Vi gir deg et prisoverslag på hva innramming vil koste.


Når det kommer til frakt blir bilder som er ca. Her tilbyr vi svært gode priser på skreddesydd innramming av ditt Wallstories- motiv. Prisene vil variere noe i forhold til hvilken høyde og bredde du velger på bildet. Rammeverkstedet har rammet inn bilder for kunstnere, bedrifter, gallerier og.


Jeg kan sørge for rimelig og god innramming etter nærmere avtale. HYGGELIGE PRISER - KORT LEVERINGSTID Galleri Dhar års erfaring med kva.

Har flere års erfaring med alle typer innramming. Vi er et rammeverksted i Ski som kan tilby innramming etter mål av høy kvalitet til fornuftige priser. Sjekk ut innramming priser. Vi tilbyr konkurransedyktige priser, profesjonelt arbeide og hurtig levering.


Fakta om innramming. Oljemalerier ofte koster mindre å ramme inn. Vi produserer alt fra enkle rammer til kompliserte innramminger av fotografier og kunst. Meget godt utvalg.


Kom innom med ditt bilde så finner vi uforpliktene en passende ramme og gir deg en pris. Vi har et stort utvalg av rammer som faller i de flestes smak. Jeg bruker kun enkel sort eller hvit ramme i denne «kampanen».


Har du spørsmål om priser og frakt, kan du sende meg mail eller ringen meg. Vi tilbyr gode priser på innramming med norskproduserte smale rammer i heltre eik, heltre valnøtt (mørkest) og heltre bjørk (lysest), samt. Prisene gjelder standard (rene, klasiske og moderne) rammer.


Priser er for standard enkel ramme. Rammebua satser på håndlaget kvalitet til svært hyggelige priser. Ta kontakt for ytterligere informasjon og priser. Dekorer lokalene med bilder.


Vi tilbyr forslag til stemningsskapende veggdekor til offentlige og private miljøer. Viser det ene resultatet.


Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter siste, Sorter etter pris : lav til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.