fredag 7. juni 2019

Kaffimaskiner

Om du ønsker å briljere som din egen barista, eller lage kaffe av bønner som males rett før kaffen brygges er en kaffemaskin perfekt for deg. DeLonghi Magnifica. Brygg din egen Cappuccino eller Latte med en kaffemaskin fra POWER. Finn ulike typer kaffemaskiner og imponer dine venner og kjære med kvalitetskaffe.


Kaffe med kapsler, presskanne og kaffetrakter, vi har kaffe som garantert faller i smak. Prøv en ny kaffemaskin fra Delonghi, Philips, Siemens eller Moccamaster.

Köp kaffemaskiner, kapselmaskiner, kaffebryggare och andra smarta lösningar för kaffe i hemmet eller på resande fot. Kaffemaskiner fra kjente merker som Melitta, Siemens, Bosch i forskjellige modeller.


Hvis noen du er glad i vil ha en kaffemaskin, kan det være vanskelig å velge den riktig maskin. Kjøp med 3dagers åpent kjøp.


Skal det være en maskin til kapsler, puter eller bare en kaffetrakter? Americano, cappuccino, caffè latte. Lite slår duften – og smaken – av en rykende fersk kopp kaffe. Lag din favorittkaffe med kaffemaskin fra.


Hos oss finner du kaffemaskiner i ulike prisklasser, størrelser og modeller fra flere kjente varemerker.

Vår spørsmål og svar seksjon, supportsider og beskrivelse av kaffemaskinene. Er de enkle å forstå, hvordan er kapselutvalget, og hvordan smaker kaffen.


Se hvilken kaffemaskin som ble best i test her. Fra kaffebønner til en kopp kaffe, opplev all aromaen av ferskbrygget kaffe ved kun å trykke på en knapp.


Den beste espresso, cappuccino og lattemacchiato. Hva som er den beste kaffemaskinen, er opp til deg og dine behov. Helautomatiske innebygde kaffemaskiner med bønnebeholder.


Den integrerte kaffemaskinen passer perfekt til andre innebygde Siemens apparater på kjøkkenet. Siemens helautomatiske kaffemaskiner med avansert teknologi henter fram alle kaffens aromaer.


Gir mulighet for flere kaffespesialiteter. For den perfekte traktekaffen har vi kaffetraktere med innovativ teknologi som sørger for perfekt filterkaffe fra første til siste kopp.


Uansett hvilken kaffemaskin du. Kronen kaffe fører kaffe fra Gåshagen. Selskapet vårt er basert i Stavanger. Franke A4Kaffemaskin Bedrift er vår bestselgende kaffemaskin, og det med god grunn.


Installasjon av Waterlogic er kundevennlig. MAKING GREAT COFFEE. Spesialdesignet kaffemaskin for ditt kontor.

Alle kaffemaskinene våre er spesialdesignet for å tilberede den beste kaffen. Vi hjelper deg å. Med vår hjelp til å velge de kaffebønnene. Fantastisk kaffe er en kunst. Lurer du på hvilken kaffemaskin som passer best til deg eller din bedrift?


Polardrikk skreddersyr den beste kaffeløsningen og kan leverer til både fem og flere. Enten det er en kolbetrakter til kontor, containertrakter til en kantine, espressomaskin til kaffebaren eller en helautomatiske kaffemaskin som skal. På lager: stk. Overblikk over alle produktfordeler - Frittstående kaffemaskiner.


Se vårt utvalg av kaffemaskiner fra Nespresso. Piff opp livet med kaffe etter egen smak. Gorenje- kaffemaskiner skiller seg ut med høy ytelse og teknologisk avanserte, men enkle styreinnretninger.


Rancilio RSespressomaskin. I de ti første årene av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.