torsdag 6. juni 2019

Maling av kjøkkeninnredning

Maling kan enkelt og for en billig penge forvandle både trerene og tidligere malte kjøkkenfronter. Her er tipsene du trenger for å pusse opp på.


Her brukte vi også både pensel, rulle og fordriver. Ikke vær gniten med malingen, men pass på å unngå renninger. PS – anbefaler å pusse veldig.


Vi anbefaler minst strøk med Lady Supreme Finish maling i ønsket glansgrad.

Påfør maling med rulle og etterstryk med en bred pensel. Bruk pensel for å male. Du trenger ikke kjøpe nytt kjøkken fordet, mal det heller med en ny farge! Toril hadde gulnet panel og gammel kjøkkeninnredning fra tallet.


Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken. Smarte tips til malejobben! MALE KJØKKENINNREDNING : Kjøkkenfronter kan enkelt fornyes med et strøk maling. Sjekk hvordan du maler kjøkkeninnredning her!


Foto: Getty Images.

Tips og råd om hvordan du maler en kjøkkeninnredning på en enkle måte. Du kan gjøre mye med et par strøk maling.


Alt du trenger å gjøre er å pusse dem slik at maling vil få tak, vaske rent, male heftgrunn, og til slutt male et par strøk i fargen du vil ha. Som alltid er det imidlertid.


I tilfelle det skulle bli noe som helst kløn med å få riktig skuff på riktig plass etterpå. Jeg skulle ha nye håndtak på. Et nytt kjøkken trenger ikke å bety et kjempestort byggeprosjekt og mange tusen kroner – noen nye farger kan gjøre en stor forskjell. Tapet og maling til kjøkken og kjøkkeninnredning.


Har du funnet farge til kjøkkenet? Her ser du våre mest populære farger til kjøkkenet. Priser på lakkering, nye fronter og nytt kjøkken ble sjekket, og det var svimlende summer det var snakk om. Skulle vi få små firma til å lakkere det.


Grunnarbeidet er avgjørende på slutt resultatet. Male kjøkkeninnredningen - happy homes. Gammelt kjøkken malt i Bondeblå. Vask underlaget godt før påføring av maling eller kontaktplast.


På dette kjøkkenet malte vi de gamle. Mange billakkerere tar på seg slike oppdrag - med vask, slip og lakkering.

Velg riktig maling. Skal du male kjøkkeninnredningen selv, må du. Restaurering med maling kan derfor være et meget godt alternativ. Lakkering av brukte kjøkkendører og annet av.


Med et par strøk maling kan du gi kjøkkenet ditt et helt nytt uttrykk. Vi viser deg hvordan. Nå kan du få et kjøkken som ser både nytt og innbydende ut. Se hvordan du maler vegg.


Nordsjös maling Ambiance Superfinish. Priser inkluderer lett pussing, ikke totalt nedsliping ev gamelt maling eller. Oppussing av kjøkken ligger på toppen over hva nordmenn ønske å pusse opp.


Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like. Vi elsker å male kjøkkeninnredninger med Nordic Chic Kalkmaling.


En boks a 750ml.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.