mandag 29. juli 2019

Hylle til dusj

Se vårt store utvalg her, og få detaljene på plass på ditt baderom! Wenko bralia hylle med power-loc, matt sort. Design hjørnehylle n°for dusj 1mm, sort matt stål. I denne kategorien finner du dusjseter, dusjnaler, dusjforheng og dusjhyller for oppbevaring av shampooflasker og andre hygieneartikler.


Totalt produkter.

Få sjampoflasker og såper opp fra gulvet og opp i en god og praktisk dusjoppbevaring med hyller, og på noen løsninger har du også kroker. Dusjoppbevaring. Praktisk dusjhylle for montering i dusjkabinettet.


Den er av solid kvalitet og gir ekstra plass for oppbevaring av diverse bareartikler. Tekniske detaljer. Esbada dusjhylle, sort. Kampanjepris: kr 29. Tilgjengelige farger.

Leverandør:DUSCHY. Lett å holde rent, lett å holde ryddig. Vi har også et utvalg mer tradisjonelle hyller for dusj, for feste over dusjbatteri eller over dusjveggene! Showercaddy dusjhylle med kurver.


Beregnet for å henge over dusjkabinett. Andre kjøpte også. Røykvarsler trådløs 2pk. Dersom ikke varen er tilgjengelig på nett eller i ditt lokale varehus, vil det kunne tilkomme frakt fra leverandør ved.


Syreresistente materialer beskytter dusjhyllen mot såperester, og en uttrekkbar innsats gjør. Legg i handlekurv. Vipp dusjhylle. En dusjhylle skaper orden i dusjen ved at ulike produkter ikke blir stående på gulvet.


Du kan kjøpe sånn for å henge opp, men heng den over dusjkabinettet om du har dører på dusjen, hvis ikle finn en hylle som du kan sette i. Kabina dusjkurv gir en god oppbevaring uten å ta stor plass i dusjen. Heng dusjkurven direkte på dusjbatteriet og fyll opp med shampoo, balsam og såper.


Mørke fliser på vegg og innebygd hylle i dusjen, så utrolig lekkert!

Hylle i rustfritt stål fra Bosign - passer perfekt inn i hjørnet i dusjen. Med denne kurven får du godt med oppbevaring til shampoo, balsam og andre dusjartikler. Hyllen kan enten plasseres inne i dusjen med såpe, eller utenfor for oppbevaring av for eksempel.


En praktisk hylle av pulverlakkert aluminium fra Menu. Med hyller og kroker både under og på baksiden. Forkrommet stål. Str: 79x25xcm.


De fire hylleplatene av plast føres på stangen og kan plasseres i valgfri høyde. Ved å lage hyller innfelt i veggen vil du bokstavelig talt få mer plass på badet. Lyse farger og en glassvegg i dusj er ofte alt som skal til for å gi inntrykket av at.


Stilren hylle i dusj i ulike lengder. Se også hjørnehyllen fra Nichba og en større dusjhylle fra den kjente merkevaren Kristina Dam hos Eitra Bad. INE dusjhylle med hyller i krom. Vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut.


Monteres frittstående eller integrert i dusj hjørne. NEST holder flaskene godt skjult for omgivelsene, på veggen i eller utenfor dusjen. Tenker litt på å bygge en enkel hylle innfelt i dusjen, til såpe osv. Badet er under oppføring, og jeg skal bruke litex og flis.


Hvordan bygges.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.