tirsdag 30. juli 2019

Inspirasjon til bad

Hvorfor ikke gå for malte vegger på badet ? Stadig flere velger maling fremfor fliser på badet. Maling er en langt rimeligere løsning som gir deg. Leter du etter inspirasjon til baderommet? Bli inspirert av de beste baderoms- ideene i HTHs store badegalleri.


Inspirasjon til bad

Her kan du se mange ulike baderomsløsninger i forskjellige størrelser og stiler. Ta en titt og finn et bad du vil. Her finnes artikler og tips som vi håper kan gi inspirasjon til ditt nye bad. Baderomstrender.


Vær oppdatert på det siste innen baderom, interiør, farger, trender, DIY og produkter! Vi viser deg veien! Det luksuriøse baderommet på Gurrehus Slott i Danmark er egentlig et velværerom. Et baderom i særklasse.


Har du planer om å pusse opp badet i år? På denne websiden legger vi løpende ut filmer, brosjyrer, tips, trender og hjelpemidler for å komme i gang med nytt bad. Få gode tips om håndkleserier, solskjerming og kroppspleieprodukter her.


Hvis du har et lite bad er det lett å tenke at du skal skvise mest mulig ut av. La deg forbløffe av vårt inspirasjonsmagasin til badet. Hafa gir deg inspirasjon til hvordan du kan gi badet ditt en smart og elegant.


Som du sikkert har fått med deg så holder vi på å pusse opp ett av badene i huset. Derfor har vi samlet litt inspirerende. Hent inspirasjon til ditt bad fra boligens andre rom og gi hjemmet den helhetlige stilen du ønsker. Sigdal- bad -Herregard.


Enten du ønsker kliniske farger og rene linjer eller klassiske rammer. Velg din forhandler. Trenger inspirasjon til innredning av det? Slik utnytter du plassen makismalt.


Dimmer og termostat i stilrent design gjør badet komplett, og lar deg styre varmen og energiforbruket med tidsinnstillinger. Smarte løsninger for bad. Du har ingen varer i handlekurven. Dette må du tenke på når du innreder badet.


Gjør et godt valg av fliser til badet. Hos Norema kan du velge mellom rimelige og funksjonelle baderomsmodeller som tilpasses dine behov.


Det hentes stadig mer inspirasjon fra hotell- bad, for hotellene har vært flinke til å lage bad der stikkordene er komfort og luksus, sier interiørarkitekt, Monica Marie. Inspirasjon til badet ? La disse badeværelsene i bloggen inspirere deg. På våre inspirasjonssider finner du et stort utvalg bad i forskjellige stiler og fargekombinasjoner.


Finn inspirasjon. Se vår baderomsinspirasjon her. Skal du pusse opp eller bygge nytt? Det skal være dekorativt, praktisk og oversiktleg. Uttrykk deg med et vakkert gulv på baderommet.


Det er ofte fleire som kjempar om. Se galleriet vårt, og finn inspirasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.