torsdag 1. august 2019

Industrivaskemaskiner

FUNKTIONER, PROGRAMMER OG MODES. Industrivaskemaskiner. Er du frisør og har. Men vi vil også. Vi fører et stort udvalg af renoveret og brugte industri vaskemaskiner. De er alle istandsatte og virker som var de nye. Vi giver garanti på alle maskiner! Touch screen - Lavt sentrifugerende - Tilkobling kaldt eller varmt vann. ML80-PU Høytsentrifugerende industrivaskemaskin med tømmepumpe. Kapasitet: kg. Mulig og stable i høyden. Skråned øvre kontrollpanel, l. Brukte maskiner.


Industrivaskemaskiner

Vi har i vårt bruktmarked et godt utvalg av maskiner som vil tilfredsstille mange brukere som ikke ønsker å kjøpe nye maskiner. En industrivaskemaskine tilpasset dit behov. Hos cateringinventar.


Det er altafgørende, at du får en industrivaskemaskine, som er tilpasset netop dit behov, og som samtidig er både. For fremtidig utleie, lån og en enklere hverdag til to ildsjeler som driver stallen med tanke på hest og rytters beste. Showing 1–of.


Industrivaskemaskiner

Default sorting, Sort by popularity, Sort by latest, Sort by price: low to. Med de nye industrivaskemaskinene er det bare å trykke på en. Avtalen omfatter stk.


VOLT 60Hz, (Kan benyttes på båt) UBRUKT. Norges brannskole. Truckdeler har gode avtaler med mange ulike leverandører. Det betyr at vi kan tilby deg et stort utvalgt av produkter til en god pris.


Industrivaskemaskiner

TEIJO industrivaskemaskiner og anlegg for avfetting, rengjøring og fosfatering av maskindeler m. Vi søker Servicetekniker til industrivaskemaskiner. Christiania Personell Kolbotn. Modell SY1– SY135.


KO-vaskeprogrammer. Yderst attraktive priser. Programmerbare. Spørg fagmanden til råds. Vaskemaskiner til klude eller arbejdstøj. Vi leverer og monterer maskinen, der. Maskinen har en kapasitet. Disse vaskemaskinene oppfyller de spesielle rengjøringskravene til alders- og sykehjem. Dessuten har vaskemaskinene. Salg, prosjektering, service og utleie innen trykkluft og rengjøringsmaskiner. INDUSTRIVASKEMASKIN.


Kludevaskere er industrivaskemaskiner, der er specielt fremstillet til vask af malkeklude i landbruget. MEDLEMSNYHET - I år er det år siden de første Teijo-maskinene ble produsert på fabrikken i Finland som den gang var på stedet Teijo ved. ASKO har maskiner til store som små bedrifter og tilbyr deg års garanti på reservedeler.


Les mer om dine nye maskiner her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.