fredag 16. august 2019

Iskaffe pulver

Av pulverkaffe, sukker og varmt vann lager du det deiligste skummet, og serverer det på toppen av et glass melk med isbiter - vips, så er iskaffen klar! Her får du en herlig oppskrift på en forfriskende iskaffe.


Laget av pulverkaffe. NESCAFÉ Plan tar vare på lokale kaffebønder. Størrelse, 1gram. Den hotteste kaffetrenden nå er iskaffen Dalgona.


Iskaffe pulver

Pisk pulverkaffe, vann og sukker til skum, server med isbiter og melk. Kanskje har du sett den. Kaffeskummet lages med like mengder kaffepulver, sukker og kokende vann som pisker til blandingen forvandles til en tykk, lysebrun kaffekrem. De siste dagene, har en sykt fristende iskaffe dukket opp hver gang jeg har skrollet meg nedover facebook og instagram!


Du har sikkert sett den. Så kan du gjøre det med Ice Coffee fra Nescafé. Denne iskaffen gir deg en. De tar rett og slett og blander ut pulverkaffe og sukker med kaldt vann.


Pisker det opp, blander i mer kaldt vann, isbiter og dæsj melk. Deretter tar du i kaffepulver, her kan du også bruke så lite eller mye du vil, jeg bruker tre teskjeer med kaffepulver og bruker Brasero.


Hjemmelaget iskaffe og iste. Ingenting er som en iskald melkedrikk. Her finner du oppskrift på iskaffe, golden milk, iste og andre kalde fristelser. Med disse trendy.


Kaffedrikken som går viralt nå er et perfekt tidsfordriv i disse dager. For å lage iskaffen Dalgona trenger du bare pulverkaffe, sukker, melk og. Prøv denne kremede versjonen med et hint av vanilje. Iskaffe er genialt på varme sommerdager.


Knus isbitene i en blender og ha vann og isbiter i en shaker sammen med pulverkaffen. Rist så igjen og. Pisk sammen like deler vann, sukker og pulverkaffe med en miksmaster eller en visp.


Sugerør og pynt øker opplevelsen. Pynt kan være sjokoladestrø, kakaopulver, hele kaffebønner, myntebla og biter av frukt som evt. Den beste iskaffen lager du selv. Liker du sort, søtt, shaket eller kremet?


Uansett hvilken iskaffe du foretrekker, er den. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Produsenter, Mokate. Bryggemetode, Mokkakaffe, Pulverkaffe.


Bland sammen kaffepulver, sukker og varm kokt vann i en stor bolle. Bland litt med en skje før du begynner å piske med miksmaster. Det forstår jeg er en helt spesiell variant, der man rett og slett bare mikser opp pulverkaffe, kaldt vann og is. Pga pulverkaffe blir det luftig og skummende - og.


Iskaffe pulver

Dalagona iskaffe tok helt av på Instagram, TikTok og! Du trenger bare pulverkaffe, sukker, isbiter og litt melk for å lage denne supergode, kremete. Skaler oppskrift 1x 2x 3x. Mjukglass med den mycket populära.


Iskaffe pulver

Kan selvfølgelig bruke kald melk og isbiter for å lage iskaffe også. Bruk gjerne rester av kaffe som ikke er drukket opp. Jeg tilsetter en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.