tirsdag 27. august 2019

Kaffe mocca hjemmelaget

Ha sjokoladesaus i serveringsglass og hell i varm melk. Hell i espressokaffe og rør forsiktig med en skje. Café Mocha er oppkalt etter handelsbyen Mocha i Yemen.


Den arabiske byen handlet ofte kaffebønner som hadde en sjokoladeaktig smak. Varm melken og. Nå er vinteren her, og da er det godt med noe varmt i kroppen når en kommer inn i varmen igjen. Superenkelt og kjempegodt!


Kaffe mocca hjemmelaget

En variant av kaffe mocca. Hjemmelaget julebrus-saft. Den perfekte kombinasjonen av Livanto, med sine. Anbefalt Nespresso- kaffe.


Kaffe mocca hjemmelaget

Ispirazione Genova Livanto 6. En kaffe mocca er en cappucino med sjokolade i. Mange liker sjokoladelikør fra DaVinci, men jeg foretrekker en god sjokolade saus. En shot espresso, en shot. For å kunne lagre oppskrifter må du Logge inn. Kaffeshake med vaniljeis.


Lagre oppskrift. Ingvild Lien serverer oss gjerne sin kaffe mocca, eller som hun sier, dreier det seg. Denne er sprudlende sunn til tross for at den smaker så langt fra sunt som overhode mulig. Vi snakker kaffe med H. K sjokoladesaus.


Her finner du oppskriften på en alkoholfri drink. En deilig kombinasjon av espressokaffe, sjokolade og melk. Ferdig på minutter. Knallgod iskaffe mocca med kun tre enkle ingredienser!


Ha ca tre isbiter i kaffen og avslutt med sjokolademelk. Rør kjapt rundt. Veldig raskt å lage, og supert om man vil ha i litt ekstra smak og proteiner i kaffen sin.


Ha i kald espresso (vanlig sterk kaffe går også bra). Tilsett melk og deretter sukker, så sjokoladesaus og til slutt masse isbiter. Kjør til isbitene er. Dersom du har kokt eller traktet for mye kaffe ved en anledning, kan du fryse ned kaffen som isbiter, og bruke kaffeisbitene neste gang du skal lage deg en deilig.


Cafe Mocca, Geilo, Norway. Mocca Frapé, eller iskaffe på godt norsk. Imponer med en hjemmelaget variant. Freia Sjokoladesaus.


Kaffe mocca hjemmelaget

Et nettsted for alt som har med kaffe, kaffefag og kaffekultur å gjøre. Slik lager du kaffe latte. Melk og kaffe kan bli til mange deilige varianter av iskaffe!


Noen ganger kan det være godt å bytte ut noen av de daglige. Se vedlagte liste over oppskrifter på hjemmelaget iskaffe vi anbefaler å prøve!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.