fredag 30. august 2019

Kaffekjele bål

Kaffekjele bål

Klassisk kaffekjele for å koke kaffe på bål. Perfekt til å hente over flammene for å lage din. Med sil på innsiden. Har forstått det slik at det ikke er alle kaffekjeler osv som kan brukes over bål.


Må være en som kan. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Solid og klassisk bålkjele for gass og for kvist over bål. God gammeldags kjelen som er laget for bål. Utført i rustfritt stål. Skal du lage mat på bål, er kjele med hank en stor fordel. Mine krav til en kaffekjele er at den skal henge stødig på en kjepp over bålet, og at. Kok kaffe på bålet med Bonfire kaffekjele kaffekjele av høy k. Sjekk priser på test kaffekjele bål.


Kaffekjele bål

Kjøp test kaffekjele bål billig i nettbutikkene. Volum liter. PrisNOK35inkl. Bilde av BÅLKAFFEPAKKE. Består av én stk. L i rustfritt stål og to stk. Kaffekjele i rustfritt stål med kobberbelegg i bunn. Standard kaffekjele for bålkos. Et klassisk, bærekraftig produkt for friluftsliv rundt bålet. Kan brukes på gass, bål, elektrisk ovn, induksjons ovn. Velg et alternativ,4L. Produktkategorier. Du er kanskje også interessert i. Trangia Large kaffekjele, liter.


Hos oss finner du alt du trenger for å gjøre turen opplevelsesrik. Skal du tenne bål og ha med stormkjøkken passer det perfekt med en kaffekjele eller. Karl Olav Moe eller Mo ble født i Follebu 11.


Han ga blant annet ut en del. Stor og flott kaffekjele til bruk på bål. Vann og kaffekjele som er utmerket når du vil lage kaffe over åpen ild i skogen.


Kaffekjele bål

Håndtaket er formet slik at du enkelt kan henge kjelen over bålet. Ingenting er som fersk bålkaffe! Solid kaffekjele fra Staal med ordentlig håndtak som gjør at den enkelt kan henges opp over et bål.


Mått: Ø1mm x H1mm. Den rommer liter deilig kaffe. Kjelen er emaljert med lokk og bålhank. SLIK GJØR DU DET: Et lite bål, på berget, like ved en bekk. Sett kaffekjelen rett oppi bålet. Ideéll for koking over bål. Høyde med håndtak cm. Egner seg ikke på ovn eller plate grunnet. GSI Outdoors Glacier Stainless Cup Perculator er en robust kaffekjele i rustfritt stål som rommer åtte kopper kaffe. Kannen er designet for å henge over bålet. Anodisert aluminium.


Passer til primus, gass, multifuel, bål. Korroderer ikke. Jeg leter etter en svartkjel for koking av kaffe på bål. Helst i kobber og ikke sånn nymotens rustfri greier. Mål: Ø1mm x H1mm. Utstyrt med håndtak og helletut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.