tirsdag 20. august 2019

Kakefat med lokk i plast

Materiale: PP- plast, godkjent for håndtering av næringsmidler. Diameter: cm. Andre kunder har også kjøpt. NOK54Førpris:NOK69 00. Se alle produktene.

Coline ovnsform med lokk Bak noe godt og ta det med deg - praktisk form med lokk og håndtak. Solid plast og lokk som gjør det enkelt å transportere kakene. Et kakefat med lokk holder kaken fersk, mens et kakefat med stett gir kaken din et lekkert preg. Uansett hva du trenger til kakeservering og fest finner du det her.


Dreibart kakefat, rustfri. PrisNOK30ekskl. Lokk til kakefat. Salgsenhet: Stykk.

Forpakningsinfo: Stk. Helt nytt fra PLAST TEAM. Kakefatlokk plast ØH14. Selges kun for kr Det er en fin julegave å gi til sine nærmeste Gjerne sjekk ut. Handle - Tingstad. Perfekt for å presentere kaker og bakverk! Rødt kakefat med lokk i plast. Photo: Maihaugen. Det kan brukes både i kjøleskap og fryser, og det kan vaskes i oppvaskmaskinen ved. SÄLLSKAPLIG Skål med lokk. ARV BRÖLLOP Serveringsfat med lokk, klart glass, cm. På lager: stk. Legg i handlevogn.


Springform og serveringsfat med lokk ! Bærelokk i matsikker klarplast. Bake - steke - fryse - frakte og. Spesialkonstruerte lokk med gummipakning gjør at fatet holder helt tett, s.

Et pent sett med fat og lokk for op. Plastfat med lokk. Rådgivning både før og etter kjøp. Roterende tallerken. I klar acryl med rustfri hank. Vis frem lekre kaker og snacks på en hygienisk sikker og delikat måte og skap m. Praktisk kakefat med springform og lokk. Lag din favorittkake, bak, stek, frys og server på samme fat. Mål springform: Øcm. Vi har praktisk tilbehør som forenkler håndteringen av fat i arbeidshverdagen. Lagerstatus Bestillingsvare.


Ved å plassere trakten på fatet sikrer man enklere og renere påfylling av fatene. Fattrakt med lokk. Med denne løsningen kan man tildekke trakten med et hengslet lokk. Produktbeskrivelse.


Inkludert lokk i klar polystyren plast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.