tirsdag 6. august 2019

Kakefat med stett

Om du leter etter kakefat med stett eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. Kastehelmi kakefat på stett er en perfekt måte å servere kake, kjeks, frukt eller tapas på. Designet er lekkert og.


Kastehelmi serien, designet av Professor Oiva Toikka, har produkter til både servering og interiørdekor. Se utvalget av kakefat på til bords.

Kastehelmi stettfat lite fra Iittala reflekterer lyset vakkert i "duggdråpene" på glasset, og er elegant og tidløst både til. Hos Bakeren og Kokken finner du mange vakre kakefat. Hos oss finner du også svært praktiske roterbare kakefat.


Royal Copenhagen. KAKEFAT PÅ STETT 3MM. Gi din vurdering. Galakse er en serie fat med klassiske, rene linjer. En serie som er lekker å pynte bordet med. Opptjen 10% i form av bonuspoeng på.

Høyt kakefat med stett i rustfritt stål. Diameter: cm. Display for kake, cupcakes, kjeks og andre bakverk. Passer fint på disk eller i buffet. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Kastehelmi. Bogstad Strå er et av Porsgrunds eldste og mest tradisjonsrike servise. Børsta stål og glass Kan hentes i Lillestrøm eller Skedsmokorset Sender gjerne men kjøper. Mål: Ø2Hcm. Tilleggsinformasjon. Det er ingen omtaler ennå. Kakefat på stett i hvit porselen.


Glass og Interiør. Pent serveringsfat med stett, produsert av glass. Perfekt til servering av både kaker, paier og frukt. Ceci serien består av flotte serveringsprodukter i vintagegul.


Ligger pakket i gave eske.

Serviser i benporselen er perfekt for de spesielle. Roterende glassfat for praktisk og enkel servering. Størrelse glassfat: 30. Stort melamin kakefat på stett. Stettet kan skrus av. Dette lekre plommefargede kakefatet tar seg bra ut uansett hva du vil servere. Vakkert kakefat fra Iittalas nydelige Kastehelmi-kolleksjon. Ikke gå glipp av dette tilbudet! Klikk liker om synes. Presenter dine kaker flott og høyt på kakebordet.


Med disse elegante kakefatene på stett gir du bakverket et veldig profesjonelt look. Ovalt kakefat med stett som gir ekstra god plass til kakepynt, men dette kakefatet er også lekkert å bruke som utgangspunkt for å stille ut. Stilrent kakefat på stett i glass fra Serax. Search for: Min konto.


Kontakt oss for tilbud. Trenger du en befaring på stedet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.