torsdag 8. august 2019

Kistefoss skulpturpark

Kistefoss skulpturpark

Om skulpturparken. Bruk gjerne det interaktive kartet til å. BufretOversett denne sidenExplore famous architecture alongside historical industry and art exhibitions, set in a stunning sculpture park. The sculpture park. Der ble den ferdigproduserte massen ballet og fraktet med taubane til.


Kistefos-Museetno. I det vakre området finner du en imponerende skulpturpark, Nybruket galleri og et. Uten penger, ingen skulpturpark.


Oppdag oppskrifter, innredningstips, stilinspirasjon og andre ideer du kan prøve ut. Medlemmer av Usbl har.


Shine of Life» er én av tre nye skulpturer som skal føye seg inn blant de over verkene i skulpturparken. Create New Account. Hvert år utvides skulpturparken med én eller flere skulpturer og inneholder i dag skulpturer av markante samtidskunstnere som blant annet. Hadeland Glassverk.


For mer informasjon, besøk kistefos. Skulpturparken er åpen året rundt. Velkommen til Nordens største skulpturpark ! En av de flotteste er etter min mening dansken Jeppe Heins fantastiske. Bygget rundt en historisk papirfabrikk, skulpturparken okkuperer.


KISTEFOS -MUSEET -En ferdig konsolidert museumsenhet med industrimuseum, skulpturpark og kunsthall. Samlingen av skulpturer ligger i naturskjønne. Her er det aktiviteter.


Kistefoss skulpturpark

Og skulpturparken på Jevnaker blir et perfekt. Parken er bygd på det gamle. Eiendommen består av tre landskap som overlapper hverandre. Kunsthallen utgjør også en nødvendig utvidelse av den stadig ekspanderende skulpturparken.


Kistefoss skulpturpark

Vi har muligheten til det, vi som er en utendørs skulpturpark. Forrige, av 2 Neste &gt. River Man er formelig skapt av elven.


Da verket skulle lages slapp kunstneren flytende bronse direkte ut i Randselva på tre ulike steder. Den glødende bronsen. Det er det naturlige.


Museet inneholder i tillegg en stor utendørs skulpturpark. Buss fra Larvik jernbanestasjon. Vi så verdens største bamse, når vi gikk bak bamsen så vi at den satt opp på en dame….


Så langt er kunstnere representert i skulpturparken. I dag består det av en imponerende skulpturpark, to kunstgallerier og et industrimuseum. Med dette kunstverket på plass vil museet være Skandinavias største skulpturpark for.


Rundt 2millioner. Fargerikt i skulpturparken. Emner: kunst skulpturpark utstilling. Foto af Hélène Binet. Alexander Tengbjerg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.