fredag 9. august 2019

Nespresso lungo

Peis, ovn og peisheller. Den får gjerne en sentral plass på hytta og i hjemmet. Vi lager peisheller. De kan lages i både mur og stein, skifer eller marmor.


Skulle ikke peis være ditt rette alternativ så kan kanskje hjelpe med en enkel peisovn. Piper trenger gjerne. Kjøpe peisovn eller vedovn?


Nespresso lungo

Varmefag har Norges største utvalg av peisovner og vedovner. De fleste peisovnene har glass med godt innsyn til flammene og flere. Deler av veggen til peisen er av skifer, ønsker å fj.


Kløfta, Mandag 21. Skifer og natursten. Naturstein i flisformat er et alternativ til vanlige fliser. Gjennomgående peis med skifer omramming.


Bruk steinpanel av naturstein og lag et flott og eksklusivt inngangsparti, en vedlikeholdsfri grunnmur, en fantastisk peis, et annerledes soverom eller rett og slett. Beskytt gulvet under peisen eller ovnen med våre steinsplater.


Vi hjelper deg gjerne. GRANITT – SKIFER – NATURSTEIN. Murstein natur fra Altaskifer. Tørrmurpeis med avrundede plater. Her ser du et noen produkteksempler. Kom innom butikken vår for å se de mange ulike variantene av ovn, peis og innsatser vi. Klebersteinsovn type kube. Heta Scan-line 80XL med bakerovn. Murt peis med Brasiliansk skiferplate som bord og topplate, Pusset og malt. Koblet til elementpipe. Se flere bilder av denne peisen i en bildekarusell.


Nespresso lungo

Varig og helsevennlig maling av skifer. Jeg har en skiferpeis som blir varm under fyring, og som jeg ønsker å male hvit. Hva er smart å gjøre med. Tilpassede bruddheller foran peisinnsats.


Gårdplass, hage og gangstier. Oppdal tørrmur og mørk Oppdal peishelle. Røffe sittegrupper. Lages ferdig og monteres på tre til fem dager. Spesialtilpasset plater etter ønske. Vi er behjelpelige med å måle og monterer gjerne. Pris på forespørsel. STEINTYPER: Ardesia mm (sort skifer ). Sort granitt matt. Kalkstein med sarg. Romano Travertino peisplate 1. Bardiglio Marmor. Jeg skal flytte i en kjellerleilighet, den er dårlig belyst og har en diger peis midt i stua.


Nespresso lungo

Jeg har planer om å fikse belysningen, men jeg vil gjøre. Oct This Pin was discovered by Lars L. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Brannbeskyttende plater brukes ofte rundt peiser og andre ildsteder for å skjerme veggene fra varmen. Hos oss finner du brannbeskyttende plater i en flere ulike. Ta kontakt for gratis befaring.


Vi tilbyr alt fra flislegging og skiferarbeider til tak, peiser og fasader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.