fredag 6. september 2019

Kjøleskap for kaldt

Slik får du riktig temperatur i kjøleskapet. Hvilken vei skal du egentlig skru for å få lavere temperatur?


Altså utenfor kjøleskap ). Hvis agurk og tomat oppbevares kaldt, vil holdbarheten forkortes drastisk, og det vil kunne se ut til at de har fått frost. Jo, når innetemperaturen faller under ti grader, blir kjølegassen i fryseboks og kjøleskap tykkere, og blir det ekstra kaldt, sliter kompressoren.

Dersom ditt kjøleskap iser til, kan årsaken være en av følgende. Det kan være flere grunner til at kjøleskapet ditt ikke blir kaldt nok. Se om ett av følgende løser problemet.


Kontroller omgivelsestemperaturen. Sett gjerne gryten i kaldt vann før du setter den i kjøleskapet. Min erfaring er at kjøleskapet fint tåler å stå kaldt uten å ta skade av det. Har ikke prøvd -men godt på minussiden.


Problemet med ihvertfall.

Og vær obs: blir fryser eller kjøleskap ødelagt etter å ha stått i et kaldt rom, vil ikke dette dekkes av reklamasjon eller garanti, understreker. Egg i kartong kan oppbevares her. Kjøleskaplys virker ikke: Erstatt pæren.


Test dørbryteren. Forsikre deg om at det er. Det viktigste når vi skal oppbevare maten er faktisk at vi har det kaldt nok i kjøleskapet. Temperatur er veldig viktig for god holdbarhet på mat.


Tomat: Det er ikke noe i veien for å ha tomater i kjøleskapet, men særlig gode blir de ikke. Modningen av tomatene stanser hvis du legger dem kaldt, og de. Siden tråden etterhvert gjelder kjøleskap, hva er erfaringen med moderne 230V kjøleskap ved temp lavere enn ca 15gr? Virkningsgraden blir.


Arne Voll ved et kjøleskap. Eventuelt er det antall grader hvis den er litt nyere. Knappen er vel av og på for. Et kjøleskap er fullt av matvarer - og teknologi som holder dem ferske.


Les mer her om hvordan du best kan oppbevare maten i kjøleskapet eller fryseren! Så kaldt bør du egentlig ha det i kjøleskapet.

Er den feil, kan du i verste fall bli syk. RIKTIG TEMPERATUR I. Hvordan kan jeg fjerne ubehagelig lukt i kjøleskapet ? Vil fryseren fungerer ordentlig hvis det er veldig kaldt eller varmt i garasjen min? Ja det vil den. Utan den här produkten kan du inte använda den kupong eller kampanjkod som du har angett.


Vill du ta bort produkten? Flytta till önskelista. Fryseren kan plasseres ved siden av det kompatible frittstående kjøleskapet. Skuffen er dessuten unnværlig hvis du får uanmeldt besøk og vil by på noe kaldt å. Inne i et kjøleskap ønsker du at det er kaldere enn i rommet det står i. En grunnleggende.


Det blir altså ikke kaldt i kjøleskapet av seg selv. Du må ha noe inne i. Nylig varmebehandlet mat som skal oppbevares eller spises kaldt, bør derfor dampes av før den settes inn i kjøleskapet. For å være sikker på at bakterier ikke.


Men har du nokon gong teke handa bak kjøleskapet ? Den varmen forsvinn ut. Der er det veldig varmt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.