torsdag 5. september 2019

Male fliser i gang

Dersom det er snakk om å male fliser i den «ytterste» gangen, kan dette være like vanskelig som å male gulvfliser på badet. I en slik gang blir det ofte mye fukt og. Er du lei av de terrakottafargede flisene rundt peisen? Eller trenger kanskje gangen din et løft eller en helt ny farge.


Går det an å male terracotta gulvfliser ? Gangen i huset til Elisabeth skrek etter fornyelse, og det var da hun tok fatt på malekosten.

Både vegger og de velkjente terracotta- flisene fikk seg en omgang. Så lenge du tar deg god tid til forarbeidet før du maler flisene hjemme, kan resultatet bli fint. Vi gir deg seks tips til forarbeid før du setter i gang med å male. Slik gikk det til da flisene i gangen skiftet farve!


Jeg har lenge vurdert om jeg skulle tørre å male flisene i gangen. De rødbrune terrakottaflisene. Et ekstra pluss man får ved å male flisene, er at det er enkelt å bytte farge om man skulle få lyst på litt forandring. Denne gang malte vi badet hvitt.


Det vigtige når du skal male fliser, det er sådan set forarbejdet.

Det er vigtigt at få renset fliserne godt af. Under disse ligger det varmekabler som gjør at det blir vanskelig å rive opp eller legge laminat. Male flis - erfaringer? De er ikke slitt, men har.


Har en gang med nyyyydelige fliser av terracotta-utseende. Vurderer som en easyfix å male dem i sjakkmønster.


Hei :) For noen uker siden viste jeg dere noen bilder av at jeg malte siste rest av flisene på badet. Er det noen som har erfaring. Så da tenke jeg at jeg kunne forklare hvor enkelt og billig man. Deretter kan du male eller spraymale flisene.


Heng opp knaggen du trenger i gangen. Her har dere litt info og inspirasjon om det å male på gamle fliser. Veggene i gangen går helt opp til en loftstue i andre etasje. Vi har en gang med terracottafargede fliser.


Men male gelenderet. I denne kategorien finner du flis som egner seg godt til stue, gang og andre oppholdsrom. Du kan nemlig sagtens male på fliser og opnå et godt resultat, hvis du gør dit. Inden du går i gang med maling af fliser, skal du gøre fliserne grundigt rent.


VIDEO: Du kan godt male de gamle flisene på badet ditt, men det er langt.

Smør aldri ut mer lim av gangen enn at du kan dekke limet med fliser før det. Vi ønsker tilbud på følgende arbeid: 1. Enten slipe ned fliser som har.


Nu er det tid til at male med din valgte topfarve. Fliserne skal males 2-gange i alt. Og du skal slibe mellem hver gang du maler. Samtidig kan det anbefales, at du.


Gulvet tåler fuktighet og er perfekt i en gang, hvor støvler og dryppende jakker. Har du en gang med fliser du ønsker a. Hvordan male huset utvendig?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.