mandag 2. september 2019

Sjakkbrett i glass

Sjakkbrett i glass

Det er pent brukt og i meget god stand! Dette er et morsomt drikkespill! Hver brikke består av et shotteglass. Vis mobilnummer. Du må være logget inn for å se profilen. Settet kan brukes som et vanlig sjakkbrett, eller du kan få litt mer fart i det ved å fylle opp brikkene med noe godt å drikke. De fleste varer sendes etter èn virkedag. Guide: Hvilket sjakkbrett skal. Sjekkbrettet som hører hjemme hos alle sjakk entusiaster. Selve sjakkbrettet er i rent glass og måler 25xcm.


Brikkene er i henholdsvis blankt glass og matt. Magnetisk sjakkbrett. SJAKKBRETT OG BRIKKER I GLASS, frosta og klart glass. NEW PRICE: CHECK BREAKS AND BREAKS IN GLASS, frost and clear.


Gratis for kommersiell. Jeg rydder i gammelt rot og har funnet stk sjakk i glass, i orginalemballasje, aldri åpnet en gang tror jeg. Ble kjøpt for en sum jeg ikke husker.


Apr This Pin was discovered by lorin. Hvis du ønsker å ha sjakkbrettet som en pyntegjenstan uten genuin interesse av å spille sjakk på brettet. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Sjakkbrett i glass

Perfekt i gave til jul og. Three special chess boards, is made of glass in new condition, x cm. Glass Chess sett med vakre forhøyet glass sjakkbrett og intrikat detaljert harpiks chessmen miniatyrer.


Sjakkbrett i glass

Laget av harpiks og håndmalt. Intrikat detaljerte stykker. De svarte rutene er svarte og de hvite er gjennomsiktige. Brikker i form av flotte snapseglass med. Klassisk sjakkbrett med trebrikker. Kongehøyde: mm. Brett: 360x3mm. For deltagere. Fra år og oppover. Flott mini sjakkbrett som får plass i vesken, og er perfekt på reise. Også fint som dekor. Tic-Tac-Toe Sjakk er et spill med spillebrett i glass. Pongo Portabel Bordtennis - Spill tennis over frokost! PIG Designer timeglass.


Bilde av sjakkbrett med brikker av glass, med hvit bakgrunn. Har brukt levels i photoshop, men ikke redigert stort mer enn det. License to use. Eksklusivt sjakkbrett med brikker av metal.


Te-lysestake til to lys, i glass med hjerter 18x13xcm. Philippe Lacombe. Hun så ikke opp da de kom inn, var fullt konsentrert om sjakkbrettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.