mandag 28. oktober 2019

Kjøkken vekt

Med en kjøkkenvekt kan du presist veie ingredienser, samt andre objekter. Se vårt utvalg av kjøkkenvekter her. Filtrer produktutvalget. Med en digital kjøkkenvekt slipper du å lure på om du har målt opp riktig mengde.


Stor nøyaktighet fra ett gram til mange kilo. Dagens digitale vekter er ikke begrenset til visning av noen hundre grams vekt, slik mange kjøkkenvekter var før. Ny kjøkkenvekt ? Her kan du sammenligne pris på digitale og mekaniske kjøkkenvekter av merker som Soehnle, Wilfa og Beurer. Minimalistisk kjøkkenvekt med digital skjerm og berøringsknapper.


Kjøkken vekt

Nullstillingsfunksjonene lar deg veie flere ingredienser separat i samme skål. Modern House, eco kjøkkenvekt 5kg. Velg rett, Vis alle. Zassenhaus, digital vekt.


Tid er en viktig faktor på kjøkkenet. En annen viktig faktor er kvantitet. For å få eksakte mengder av ingredienser, er det aller best å bruke en vekt. Nøyaktig husholdningsvekt med tareringsfunksjon og stort display.


Slank, stilrent design med glassplate. Kapasitet opp til kg. En god kjøkkenvekt er uunnværlig på kjøkkenet når du skal måle riktige mengder. I denne artikkelen har vi gjennomgått en rekke tester av kjøkkenvekter fra det.


Kjøkken vekt

Hvilke digital kjøkkenvekter er best i test? Digital kjøkkenvekt med stor LCD skjerm. Kan måle gr, lb:oz, ml og oz. Maks kapasitet fem kilo. Vekten har en strømsparings-funksjon. Benytter 2xAAA batterier. Veier gjenstander på opptil fem kilo med oppløsning på ett gram. Praktisk nullstillingsfunksjon (tara) gjør det lett å veie. Rustfri vekt til kjøkkenet.


Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter kjøkkenvekt eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Manuell kjøkkenvekt som går opp til kg. Kjøp på nett og få rask. Du får ikke veid 1-2-gram på den, men kan fint veie gram og oppover. Finn din nye kjøkkenvekt på Elon.


Vi har digitale kjøkkenvekter i ulike modeller. En kjøkkenvekt er et uvurderlig redskap på kjøkkenet når det kommer til.


I gamle dager var en kjøkkenvekt en selvfølgelighet på hver kjøkkenbenk. Den gang var vektene analoge, men i dag har vi digitale kjøkkenvekter som oppgir. Stilig kjøkkenvenkt med tarafunksjon. Batteridrevet kjøkkenvekt med automatisk utkobling.


Måler vekt og volum. Tydelig LCD-display og tareringsfunksjon som gjør. Brukervennlig kjøkkenvekt for synshemmede.


Kjøkken vekt

Innholdets vekt presenteres automatisk med en inndeling ned til hvert 5. Hver gang mengden endres leses. Veier inntil kg med intervall på g, noe som gjør den perfekt til for eksempel krydder.


Kjøkkenvekt i kompakt og ekstra tynn design og ekstra stor overflate. Sorter etter: Popularitet. Flott kjøkkenvekt i rustfri utførelse Tydelige, lettleste tall. Lett å holde ren.


Retro kjøkkenvekt grønn. Den fungerer bestandig, uten bruk av elektrisitet eller batterier. Den er rask og er enkel å lese av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.