onsdag 2. oktober 2019

Oppslagstavle clas ohlson

Med oppslagstavlen får du enkelt orden på en personlig måte. Det smarte, stilrene designet gjør at metallnettet kan brukes på mange måter. En interiørdetalj. Tavle til notater, huskelister, bilder etc.


Har plass for alle de viktige tingene du ikke må glemme. Overflate er av naturlig vevd jute.

Se alle produktene. Skriv anmeldelse. Alt du skal huske. Magnetisk whiteboardflate. Oversikt over alt du skal huske. Si det med ord eller bilder. Selvheftende krittavle, enkel å sette opp. Festeflate av kork.

I butikk Velg butikk. Oppslagstavle i retrolook. Tidligere var den å se i trappehus, på kontor, caféer og restauranter - nå er den tilbake som en nostalgisk interiørdetalj for hjemmet. Den er veldig fin, og en god erstatning for en kork.


Trendy oppslagstavle, med gull klyper. Størrelse: 50x70cm. The stylish steel squares in the grid panel are very useful. Kjøpte denne "kork"tavlen på clas ohlson her om dagen.


Denne Pinnen ble oppdaget av Silje Bare. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Gi liv til en tom og kjedelig vegg med fine bilder. Varier litt og heng opp litt annet enn bare innrammede bilder.


Enkel å henge opp og har praktiske klyper. God idé for de som ikke liker kjedelige, firkantede oppslagstavler. Hvis du ikke ser det.


KREATIV TAVLE : Tavlemaling er et morsomt og praktisk innslag på barnerommet. Sånn tavle må jeg også ha!

Får frysninger av korktavler. Den får stå fremme uten å bli. Jeg har vist dere uglen jeg har laget av den, men her kommer en oppslagstavle. Om den kommer til å bli.


Hus, Norges største duppedittmarked. ClasOhlson kampanje. Skal du lage en oppslagstavle, men du finne deg en gammel eller ny ramme. Til den nette sum av 1kroner. Og en pakke fine.


Her kan du henge opp en smal hylle til permer, eller lage en oppslagstavle. Bruk magnet- og tavlemaling til å lage din egen oppslagstavle. Mal en magnetisk tavle. Du kan fint lage.


Samle minner og bilder på en oppslagstavle av nett. Produktet består av en borrelås med tape på. Inneholder kroker og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.