tirsdag 19. november 2019

Menu såpedispenser

Norm Bath, designet av Norm. Rustfritt Stål, Plast, Høyde 11cm, Diameter 8. Velg mellom en. KAISER IDELL TM. KUN I ILLUMS BOLIGHUS. Veggmontert såpedispenser fra MENU. En stilren, minimalistisk og praktisk såpedispenser som er enkel å rengjøre, enkel å bruke å enkel å fylle på med såpe. Pumpen er lett å rengjøre og helle på ny såpe. Tar 3ml flytende såpe. Mål H:Diameter cm. Utsiden består av svartlakkert stål som gir et edelt inntrykk.


Menu såpedispenser

Det som kjennetegner denne designduoen er deres kjærlighet til minimalisme og funksjonalitet. Brukervennlig design og hygienisk. Oppført av Designfund Norge. Ingen produkter fundet.


Sammenlign produkter. MENY ShopGaveFabrikken. Her kan du finne eksklusive. Er det noe du mangler? Menu såpedispenser vegg. En flott serie med tilbehør til badet som er produsert av Kleine Wolke. Fjern de kjedelige beholderne du får fra butikken og sett frem en elegant såpedispenser fra. Denne såpedispenseren tar seg flott ut på badet og er laget i et smakfullt design med. En herlig gullfarget såpedispenser fra Bloomingville. Toalettrullholder, Sort.


Menu såpedispenser

Ta personlig hygiene til et nytt nivå. Personlig såpedispenser og tannbørsteholder. Dette personlige baderomssettet gir deg litt ekstra glede på morgenkvisten. Fylling skjer fra oversiden av benken og flasken under benken rommer 3ml.


Menu såpedispenser

KWC såpedispensere er laget for å vare i skikkelig sveitsisk kvalitet. Materialene er. Ideell for flytende såpe eller shampoo. Kapasitet 2dl (1doser). Farge transparent. Se vedlegg under dokumenter for måltegning. Såpebeholder medfølger. Flere EICO vasker kan monteres med praktisk innebygget såpedispenser (½ l). Dispenseren kan plasseres i vasken dersom det er plass til et ekstra hull hertil. Fyll såpe i en lekker såpedispenser for et mer eksklusivt og ryddig bad.


Vi har et stort utvalg såpedispensere, så du kan finne en som passer din stil. Settet består av et silikonstativ, med tilhørende såpedispenser i kermaikk og en. Lekker såpedispenser med 200ml kapasitet produsert i forkrommet rustfritt stål som monteres på vegg med medfølgende skruer og tilbehør. En såpedispenser i polyesterharpiks med terrazzolook.


Størrelse, 5x5x1cm. Monteres på vegg. Enkel å montere. Skjult innfesting. For bra resultat, vær nøye med å følge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.