fredag 1. november 2019

Sjakk brettspill

Klassisk sjakk med trebrikker og brett i solid papp. Se best pris på sjakkbrett og sjakkbrikker. Sammenlign priser og se tilbud på sjakk før du kjøper.


Prisguiden - Den enkleste starten på et godt kjøp! Legg i handlekurven.

Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Det er nummeret og sammenleggbart. Brettet er 28cm x 28cm. Sjakk Deluxe NO (M). Tilbudspris 89kr Vanlig pris 9kr.


Minimalt brukt sjakk brettspill ! Målet for hver spiller er å sette motstanderens konge «under angrep» på en slik måte at motstanderen ikke har. På baksiden er det backgammon-brett.

Her finner du alle Bokklubbens bøker innen emnet brettspill : sjakk. Fri frakt fra 2kr.


Gjennom norrønt skák, middellavtysk schāk, italiensk scacco og trolig gammelprovençalsk escac av persisk shāh «konge. Prot: Skrin i furu, to like deler, hengslet.


Se flere ideer om sjakk, brettspill, skoleprosjekter. Kjøp tre ishockey sjakk brettspill. Skandinavias største lager av brettspill. Kjøp sjakk og andre brett- og bordspill hos TRESS.


Spill sjakk gratis. Vi har de beste brettspillene til barn, unge og voksne. For at du skal kunne vinne spillet, kreves kunnskap og en god strategi. I dette gratis sjakkspill.


Det har tall og bokstaver på siden av brettet, noe som gjør. Målet med spillet er å sette kongen til motspilleren i en slik situasjon at han ikke kan.


To herlige, klassiske brettspill som gir fremragende hjernegymnastikk og er morsomme å spille med barn fra år. Du får både et spill sjakk og et spil.

BrainKing er en online spillserver hvor hvem som helst kan spille populære brettspill. Kinasjakk, brettspill. Sikker betaling. Sertifisert betaling uten gebyrer. A sjakkspill laget av fint treverk. Utfordre venner eller familie i dette klassiske strategispillet. Ta svinger flytte brikkene til å angripe og å. Chess Knights: Shinobi. Gratis å spille. Internasjonale brikker og sjakk brettspill. Dette produktet var allerede utsolgt to ganger i år. Så vær rask før.


Inderne spilte sjakk med terninger. Monopol er det mestselgende. Kan du sette motstanderens konge i sjakk matt? Denne versjonen har vanskelighetsgrader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.