tirsdag 31. desember 2019

Norgesglass lykt

Norgesglass lykt. Lenken er rustbehandlet og lakkert. Flott lyslykt fra Hadeland Glassverk med solcellepanel. Saved by Kristin Breivik. Heng dem fra taket eller sett dem i. Review by Liv S.

Fint lysskjær av lykten når di bruker levende telys i den. Veldig fin porselen i den. Meget fornøyd takk. Må ha nye oppladbare batterier Kan sendes mot at kjøper betaler frakt.


Glasset egner seg godt til sylting, hermetisering og oppbevaring av mat, så vel som til servering og dekorering. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.


Om du leter etter lykt eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask levering.

På utsiden av glasset klistres julestjerner og annen pynt. Blomstervase og lykt. Stort norgesglass - lykt med frostet effekt, fattigmannsølv og tekst. LED lyslenke med AA batterier.


Utforsk denne tavlen til Marit Skrabberud på Pinterest: «Lys». Dimensions value. Jeg er stor fan av norgesglassene,syns de er fine i form og.


La noen småstener i bunnen av glasset, og satt i et telys! Ble en søt og enkel liten lykt. Ikveld er det kommet. Skundbergjordet 1 Raufoss. Report the advert. Du kan selvsagt også bruke syltetøyglass, norgesglass andre glass du har fra før. Min Oase minoase. Matrossåpe med kork.


Borret hull i glasset med et glassborr, og fylte opp med lampeolje. Veke kjøpte på Europris. Når det er høst synes jeg det er ekstra koselig å tenne lys.

Finner stadig fine lykter rundt omkring på butikkene. Porselenslanternen POESI, fungerer like bra ute og. Legg glassene i vann slik at etikettene løsner. Dette er bunnen på lykta.


Jeg har heklet noen lyslykter nå. Tradisjonellt med skrulokk. Det har blitt produsert flere enn millioner glass gjennom. Kommer med LED-pære på watt med lang levetid.


Hvit tekstilledning på meter med oppheng medfølger i pakken. Lyslykter av norgesglass ! Syns de er så fine, tjukke og gode. Inni ligger en dekorativ gjenstand. Tekst og foto med.


Der kom jeg over disse og disse flotte lyktene og følte at det var noe jeg kunne prøve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.