tirsdag 4. februar 2020

Moderne baderom

Lettstelt, slitesterkt og moderne – Nå vil alle ha keramisk flis på badet. Slik får du et moderne bad. Vi vil ha romslige ba planter, musikk, muligheten til å justere. Vi ser at folk gjerne vil ha et stort bad dersom det er mulighet for det.


Stor dusj og frittstående badekar er veldig i fokus nå. Hvis kjøkkenet er hjemmets hjerte, så er baderommet lungene.

Baderomstrender - frittstående badekar. En oase for avkobling og harmoni der vi kan puste ut og bare. Ta første skritt mot et nytt bad som skaper velvære uansett budsjett og størrelse. Dusjløsninger for et moderne baderom Byggmakker.


Har du planer om å skifte ut dusjen på badet, gjelder det å finne en løsning som passer bra i størrelsen. Se flere ideer om moderne baderom, moderne, baderomsinteriør.


Et moderne baderom med flotte kontraster i grått og hvitt. NÅ KAN ALLE UNNE SEG ET LUKSURIØST BADEROM !

Servant i støpt betong i moderne form og med et industrielt uttrykk. Bilde tatt ovenfra av et lite bad. Minimalistisk baderom. Puristisk design gir avslapping i hverdagen.


Den moderne arkitekturens rene linjer passer svært godt til en innredning som er redusert til. Vi utfører alle typer arbeider i tilknytning til eksisterende bygninger. Moderne Byggfornyelse.


Blant annet innen områdene ombygging. Hvis du ikke har holdt deg oppdatert på de nyeste designene for moderne baderom, kan du ikke innse hvor mange forskjellige stiler og motiver. Så vårt 80-tallsbad trengte virkelig en renovering, forteller Laurits Nielsen. Han fortsetter: – I dag har vi fått et moderne baderom med lys vinyl på vegger og gulv.


Finn inspirasjon til ditt nye badrom uno form. Utforsk vår eksklusive utvalg, og velge den stilen som passer deg. Ny justerbar dusjrenne for moderne baderom.


Nå lanserer TECE dusjrennen TECEdrainprofile med justerbar lengde. Dusjrennen er enkel å montere – selv med. Benkeplate: Grafitt strukturert laminat.


Spesialtilpassede møbler: Tamaris-Rosa matt melamin kombinert med Grafitt og korall matt lakk.

Et lite, lekkert baderom i. En klassisk og moderne stil med lyse marmorfliser og sorte armatur. Et tidløst rom med rene linjer på servant og badekar som gjør rommet moderne, mens. I moderne tid har baderomma i Noreg endra seg mykje. Det er no vanleg at ein.


Get a hassle-free browsing experience of Instagram contents with WEBSTAGRAM! I skjæringspunktet mellom det stramme minimalistiske og det rene nordiske finner vi Kvänum Innovation – de mer moderne innredningene. Denne Pinnen ble oppdaget av Martha Patricia.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Imset er interiørarkitekt med baderom som spesialfelt. Geberit sine toaletter og toalettmoduler perfekte i det moderne baderommet.


Her finner du geometriske blandebatterier for en uttrykksfull baddesign. Metropol vekker opsikt med sine parallelle, kantede former.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.