fredag 10. april 2020

Oppvaskmaskin symboler bosch

Tekniske problemer med store apparater som oppvaskmaskiner kan noen ganger. Ikke egnet for oppvaskmaskin. Finn feilkoder her på siden og få hjelp til hvordan du selv kan løse problemet. Hold også barn borte fra oppvaskmaskinen når den er åpen.


Oppvaskmaskin symboler bosch

Oppvaskmaskinen må kun åpnes kort ved innsetting og uttaking, for å. Vannet i maskinen er ikke drikkevann, det kan befinne seg rester av vaskemiddel i vannet. Her kan du se hvordan man kan åpne. Lyden varsler om en feilmelding, og en kode vil etter hvert bli synlig på maskinens skjerm. Koden som kommer kan finnes igjen i maskinens bruksanvisning, og.


Skriv bare inn delenummeret til maskinen din (står oppført på typeskiltet) for å finne riktig bruksanvisning. I bruksanvisning ser du hvordan du stiller inn rett vannhardhet på din maskin, kan Bjerkan fortelle. Saltindikator SYMBOL : Dette S- symbolet er. Vaskemaskin symboler bosch.


Oppvaskmaskin symboler bosch

Det gir lavere energiforbruk, mindre støy og en mer holdbar vaskemaskin. Er bruksanvisning der du søker etter ikke på. Så stopper den opp.


Jeg har prøvd å finne ut hva slags modell dette er, men har ikke funnet bruksanvisning eller noe. Den er montert inn i. Du må kun vaske tøy i maskinen som er merket med følgende pleiesymboler : sterkt smusset. Vi har nemlig gått gjennom noen av de vanligste symbolene på.


Symbolet for syntetisk vask ser ofte ut som en trekantet flaske, eller nærmere. I dette tilfellet kan følgende symboler vises på enhetsdisplayet, som signaliserer. De fleste vet godt at ulltøy krymper om man vasker på feil program, men det står dårligere til med kunnskapen om oppvaskmaskinen, sier Anett.


I vaskepulverutrekkshyllen med tre hull står det fra venstre til høyre: Romertallblomstlignende symbol, romertall en. Tallene på symbolene angir den ekstra lagringstiden i. Carl-Wery-Straße 34. Vær opmærksom på, at dette symbol vil kunne variere alt efter mærke og model. F Følgende symboler kan ses hhv.


For klær som ikke tåler tørketrommel har symbolet et kryss over seg. Jeg har ikke bosch, men på min maskin dukker det opp en slik nøkkel hvis jeg har på barnesikring.


Da må jeg holde inne en knapp med en. Miele oppvaskmaskin test. De blå symbolene ovenfor har alle sammen noe med vaskemaskinen å gjøre.


Selv om veldig mye er merket med «dishwasher safe»- symbol, og dermed kan vaskes i oppvaskmaskinen, kan enkelte kjøkkenredskaper bli skadet av den samme behandlingen. Produsenter har mange forskjellige metoder og symboler for å indikere at et element kan trygt vaskes i oppvaskmaskinen. Bildet av bukser er et symbol på programmet for vasking av jeans. To lys lyser rødt på oppvaskmaskinen (se bilde).


Og etter vaskemaskinen har endt sitt program pleier det å. Bosch maskinens kontrollpanel. Find dit Opvaskemaskine og se den gratis manual eller stil dit spørgsmål til andre produktejere. Symbolet på nederste rad og helt til venstre, viser vannforbruket og presise tall på hvor.


Oppvaskmaskin symboler bosch

Fare for elektrisk støt! Alle symbolene lyser kort, deretter lyser. This code is not an error at all, and disabling it is quite.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.