onsdag 13. mai 2020

Pinnekjøtt panne

Stor og romslig panne. Bra rist, men litt lite avstand mellom bunn av risten og bunn av pannen. Super bra serverte pinnekjøtt til pers i denne. Plukk pinnekjøttet i mindre biter.


Pinnekjøtt panne

Skrell løk og gulrot, og kutt dem i skiver. Paprika deles i større terninger. Vask purreløk godt. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Gryten har glasslokk med dampventil slik du kan følge med. Du må være logget inn for å se profilen. Pinnekjøtt gryte liter. Ved å kjøpe brukt sparer du miljøet. MYE Å VELGE I: Spiis-serien som er spesialdesignet til Coop har gryter og panner i enten. Fårikål – den perfekte festmaten til mange.


Pinnekjøtt panne

Jeg hadde kg pinnekjøtt og gryte på liter og hadde GOD plass til " kvalitetkjøtt" :). Ellers såg jeg at de hadde gryter på l til 5kr på. Server kjøttet rykende varmt med kokte poteter og kålrotstappe, se oppskrift. Tips: Det kokte pinnekjøttet kan stekes i stekepanne eller ovn så overflaten blir sprø.


Pinnekjøtt panne

Vi er så trygge på kvaliteten på stekepannene våre at vi gir deg års garanti på noen av dem. De varer kanskje ikke livet ut. Det betyr at pinnekjøttet er svært salt før det vannes ut. Hvor lenge skal pinnekjøttet vannes.


Med denne kasserollen er det lettvint å lage både fårikål og pinnekjøtt da kasserollen er stor og svært praktisk med rist og kurv til løfte opp innholdet. Pass på så det ikke koker tørt. Legg pinnekjøttet på rist over langpannen, litt høyt i ovnen på sterk varme.


Koking i vann har vært brukt blant annet i Nordfjord. Ettersteking i gryte eller panne med smør, eget fett eller talg har vært brukt blant annet i Nordfjord og.


Kjele og stekepanne i støpt aluminium, med lag non-stick-belegg. Håndtak kjøpes separat. Glasslokk med damphull følger med. Kan også brukes på.


Bruk en stavmikser eller foodprosessor til å lage stappe. Bruk resten av kraften fra pinnekjøttet som sjysaus. Stek vossakorven i panne. Rist pepperkorn på middels varme i tørr panne.


La pannen være i stadig bevegelse. Når det kommer en søtlig lukt fra pepperet, hell på to korker. Fordi ferdig pinnekjøtt er saltet, røket og kanskje også røkt, er det helt avhengig av å vannes ut før tilberedning. Selv lager han pinnekjøtt, i egen gryte, i jula.


Og hvis svigerfar kommer blir det svineribbe i tillegg. Dette er en litt annerledes oppskrift på pinnekjøtt, og det blir utrolig godt!


Karla bruker poteter istedenfor pinner, og hun koker kjøttet i øl og vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.