fredag 19. juni 2020

Rengjøring av bunadsølv

Råd og tips om puss av bunadsølv. Slik pusser du bunadsølvet riktig uansett type sølv - viivilla. Pusse bunadsølv ? Ikke gjør denne feilen. Trenger bunadsølvet en puss?


Rengjøring av bunadsølv

Vask av bunadsølvet : Slik vasker du bunadsølvet. ETTER: Vi testet ut eksperttipsene, og endte opp med et blankere bunadsølv. Enkelt var det. Slik får du skinnende bunadsølv uten å pusse.


Admin, videojournalist. Harald Horvei hos Sylvsmidja på Voss jobber med å. Rengjøring av bunadsølv.


Rengjøring av bunadsølv

En enkel vask kan friske opp bunadsølvet og fjerne fettmerker og isrester fra fjorårets feiring. Dersom du er ute i siste liten kan denne enkle blandingen, bestående.


Denne oppskrifta vil fjerna feitt, smuss og andre forureiningar på bunadsølvet ditt. DE BESTE RÅDENE FOR RENS AV BUNADSØLV ! GJØR DET SELV, vs. PROFESJONELL MASKINPOLERING. Ta opp, skyll og vask før bruk.


Du trenger ikke alltid sølvpuss til pussing av bunadsølv, vi kan anbefale våre. Etter noen år trenger sølvet ofte en grundigere rengjøring eller oppussing. Vask lette over med svampen og skyll godt til slutt.


Dette er en enkel måte å pusse sølvet på. Jeg anbefaler heller ikke å bruke denne måten på. Med bunadssølv mener vi her alt tilbehør i sølv til bunadene. Renhold av bunadsølv.


Du kan pusse ditt bunadsølv selv, men man må være forsiktig! Ingenting blenkjer meir enn det rette bunadsølvet, men over tid vil sjølv den. Ekspertar svarar på spørsmål og demonstrerer vask og puss av bunadsølv.


Er det lurt å bruke tannkrem, fiskesø eller salmiakk for å få skinande blankt bunadsølv ? Mai nærmar seg, og vakre bunader treng velstelte. Vi gir deg enkle tips til hvordan du får rent og blankt sølv til 17.


Bunadsølv : Det tar ikke lang tid å pusse bunadsølvet. Vask bunadsølvet I lunkent såpevann rett etter du har brukt det. Og helst skal bunadsølvet være skinnende blankt – ikke svart og. Samtidig vil bunadssølv av og til kunne trenge en grundigere rengjøring.


Selv om du oppbevarer sølvet riktig, vil bunadsølvet ofte trenge en grundigere rengjøring. Vær forsiktig med bruk av ulike sølvrens.


Rengjøring av bunadsølv

Lohne hvis du har spørsmål angående rengjøring av bunadssølv. Mange av disse kan vera for. Vi ønsker dere alle en strålende 17. Gjelder ikke sølvbelter, som pga av garvesyren i læret bør oppbevares luftig).


Rensemiddel holder smykker og bunadsølv like skinnende og blanke som da de var nye. Bjørklund har rensemiddel til sølv, gull og diamanter.


Det er tid for å finne frem bunaden og sørge for at bunadsølvet skinner i god tid til årets siste festligheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.