fredag 19. juni 2020

Rense bunadsølv

Rense bunadsølv

Korleis vaske bunadsølv, uansett overflate (oksidert, kvit, forgylt og gamalforgylt). Pusse bunadsølv? Ikke gjør denne feilen - Viivilla. Trenger bunadsølvet en puss?


Hvordan pusse bunadsølv og søljer. For at bunadsølvet ditt skal framstå penest mulig er det viktig med litt vedlikehold. Start med å vaske sølvet med såpe. Få bunadsølvet ditt til å skinne.


Følg vår enkle guide til hvordan pusse bunadsølv, og gjør deg klar for den store dagen! Tid for å pusse bunadsølv igjen – her ser du hvordan! Alt du trenger er pusseklut, aluminiumsfolie, Zalo.


Her ser du den enkle måten å pusse bunadsølv på! Vi pusser en slangesølje i filigran med lauv og heng. Denne oppskrifta vil fjerna feitt, smuss og andre forureiningar på bunadsølvet ditt. Slik får du skinnende bunadsølv uten å pusse.


Rense bunadsølv

Admin, videojournalist. Harald Horvei hos Sylvsmidja på Voss jobber med å. DE BESTE RÅDENE FOR RENS AV BUNADSØLV ! GJØR DET SELV, vs. PROFESJONELL MASKINPOLERING. Bunadsølv er ganske vanskelig å gjøre reint eller pusse.


Dette på grunn av at det er så mange krinkelkroker på det at det er vanskelig å komme til med vanlige. Rensen kan tømmes tilbake i boksen etter bruk. Gå aldri fra når du renser.


Det er viktig å følge med underveis, for det tar bare noen sekunder. HVORDAN PUSSE BUNADSØLVET ? Det er nesten ingenting som er like flott som når bunadsølvet utfyller bunaden. Men over tid så trenger.


Rense bunadsølv

Stell og puss av bunadsølv bør gjøres på riktig måte for et godt resultat. Den lettvinte måten er å dyppe det i sølv- rens, skylle under vann og.


Er det lurt å bruke tannkrem, fiskesø eller salmiakk for å få skinande blankt bunadsølv ? Mai nærmar seg, og vakre bunader treng velstelte. I butikken vurderes bunadsølvet ditt – og gullsmeden finner ut hvilket. Det er tid for å finne frem bunaden og sørge for at bunadsølvet skinner i god tid til årets siste festligheter. Hos Bjørklund finner du bunadsølv til de fleste bunader i. Ingenting blenkjer meir enn det rette bunadsølvet, men over tid vil sjølv den.


Ekspertar svarar på spørsmål og demonstrerer vask og puss av bunadsølv. For å reinse bunadsølvet kan ein vaske det. Legg det i bløt i varmt vatn, til liter vatn – ts. La det ligge i bløt.


Jeg har oksidert sølv til min festdrakt, og det har blitt. Vask av med rent vann og tørk med en myk klut. Gå gjerne over med en hårføner for å være sikker på at det er helt tørt.


Da unngår du matte flekker på bunadsølvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.