onsdag 17. juni 2020

Skjærebrett papir

Utmerket skjæremaskin for hobbybruk. Perfekt for tilskjæring av papir, fotos og film. Transparent skinne som holder papiret på plass. Trykte skjæremål og.


Høypresisjons skjæremaskin fra Fiskars med aluminiumsoverflate, trykte hjelpelinjer og utsvingslinjal til store papirformater. Kan skjære opp til ark i gangen. Hadde same behov og kjøpte ein Logan 3passepartout kutter.


Den kutter ca 80cm i kartong og papir og var ein fin kombiløysing for mitt. Kjøp Lagt i kurv. CutterPillar Crop Paper. Skjærebrett FISKARS 30cm til papir A4. Et moderne skjærebrett. Vivi Gade Design papir "Bremen" foldet til blomsterkugle. Priser vises kun hvis du er innlogget. Et klassisk og solid skjærebrett i plast med oppsamlingskanter og mulighet for oppheng. Tekniske detaljer. BPA-fritt polypropylen. The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.


JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site. Holdbart skjærebrett laget av teak. Plasseringen av treverkets struktur er skånsom mot kniven.


Teak inneholder oljer som naturlige er antibakterielle egenskaper. Behandles helst med kokt linolje, men vanlig matolje uten smak går også fint. Lokket fra grillen passer til rennen - kan brukes som serveringsfat og holde maten varm.


Skjærebrett papir

Jeg tar visst en god del utskrifter av bilder i "ukurant" størrelse i forhold til papiret, og. CarlaCraft Papirstanse – Macaron. Rund skjærebrett i tre med håndtak.


Epicurean produserer skjærebrett i trematerialet RICHLITE, som er FSC- sertifisert og laget av gjenbrukt papir. Det reversible skjærebrettet har alle egenskapene. Antall i enhet: 1. Lagerbeholdning: inkl.


Skjærebrett papir

Logg inn for å kjøpe. Legg til dine favoritter. Marlin skjærebrett fra Muubs. Den ene siden av skjærebrettet er laget med en juicepresse som samler.


Ikke på lager, tilgjengelig som restordre Mer infoHvis du ønsker å bestille et. Produktbeskrivelse. Sjakkmønstret skjærebrett i endeved laget av eik og valnøtt. Functional Form Saks 21cm Svart.


Skjærebrett papir

Lett å bruke og ta med seg. Limtvinger (minst stk med like stort spenn som bredden på skjærebrettet ). Skikkelig trelim som tåler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.