mandag 8. juni 2020

Ute askebeger

Hos oss finner du alt fra en gulvaskebeger og vegghengte askebegre, til askebeger i rustfritt stål for utendørs bruk. Askebegre til utendørs bruk, med papirkurv, på fot og alle varianter - stort utvalg, raskt levert, års garanti, lang erfaring.


Papirkurv med askebeger L. Vi har et stort utvalg av askebegre til både utendørs og innendørs bruk. Vi har store og små, vegghengte, frittstående og askebeger til bord.


Askebeger for riktig oppbevaring av aske og sigarettstumper.

Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Vi har askebeger og askebeholder til ute, inne og. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Meget pent og dekorativt askebeger som kan henges på tre eller betong.


Solid og praktisk utendørs aksebeger for oppheng på vegg i rustfritt stål. Leveres med og uten topp. Høyde på askebegeret er cm. Nettbutikk av GP.

All Rights Reserved. Utendørs askebeger. I denne kategorien finnes også askebegre til utebruk, både frittstående og vegghengte. Ved å sette opp et askebeger reduserer du.


Dette utendørs askebegeret er laget for å festes til flatt gulvbelegg slik som fliser, betong o. Laget i rustfritt børstet stål. Et stilfullt og lite askebeger i pulverlakkert stål for montering på vegg. Bygger lite ut i det offentlige rom og sikrer derfor. Bestillingsvare.


Legg i handlekurv. Samtidig er de robuste og kan stå utendørs ute problem, også under regnfulle forhold. Stort sortiment til. Mer informasjon. Logg inn for å kjøpe.


Nexus Evolution City Duo – Kildesortering utendørs. Avfallsbeholder for. Dimensjoner Bredde cm.

Produktanmeldelser (0). Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette. Plasseres på bakke, kan fylles med sand for ekstra stabilitet. Kan også boltes.


Konsis beholderen kan brukes både innendørs og utendørs. Pris oppgitt under er MED askebeger. Dersom beholderen skal stå ute i vær og vin anbefales el.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Siden de er laget av glass kan de brukes både inne og ute. ASKEBEGER UTE STÅL. Våre avfallsbeholdere er vedlikeholdsfrie og passer perfekt for utendørs bruk.


Versio orbis avfallsb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.